Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion Singles Camp 2018. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Madalina:
Avansul l-am achitat pe 07 noiembrie 2017.
medina:
Buna ziua, m am inscris si am achitat pt Revelion eu si o prietena , unde trebuie sa anunt ca vrem sa stam impreuna in camera , si de unde pot afla la ce hotel suntem repartizate ?
Multumesc, Adina Bobeleac si Daniela Nistor
admin:
Vad ca apar neintelegerile si confuziile legate de hotelul in care stati. M-au intrebat si Madalina si Medina, raspund general, ca regula. Cu certitudine va pot raspunde, personal, doar in jur de ora 12.00, cand situatia este finala si o primesc din agentie. Ce va pot raspunde insa acum: daca nu aveti specificat pe factura, nu ati fost contactata telefonic din agentie, nu ati primit pe Email informatia ca stati la Business, atunci sunteti cazate la Plaza.
Am transmis in agentie intentia de a sta impreuna, aceasta se rezolva usor. :)
Rami:
Buuuna dimineataaa tuturor, cunoscuti, sau necunoscuti ;)
Mai sunt doar 2 zile si ne vedem :yeah:
Abia astept sa ne bucuram unii de altii, sa ne bucuram impreuna, sa ne relaxam ;) si sa ne distram la maximum :dance: *|*
Multumim tare mult Gigi pentru toate informatiile! Ne sunt de mare ajutor! :bow:
Va doresc sanatate multa tuturor, spooorrr la bagaje, drum bun si sa ne auzim si sa ne vedem cu bine! :thumbup: :)
Gaby1234:
Daca doreste cineva sa mearga cu masina mai avem in loc disponibil. Plecare din Bucuresti si nu suntem foarte matinale.Plecare in jurul orei 8.30 in dimineata zilei de 30 decembrie. Tel. Maria : 0745772803
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă