Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion Singles Camp 2018. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!

<< < (20/29) > >>

Sweety:

--- Citat din: mihaela.silav din Joi, 28 Decembrie 2017, 13:51 ---Buna! Eu te iau cu drag numai ca lucrurile stau in felul urmator:
- eu sunt cu inca o prietena in masina si mergem pana la PN, de acolo mergem cu altcineva(care te-ar putea lua si pe tine!)
- la intoarcere i-am promis lui Yoko(care vine din Grecia) ca o iau de la PN pana la Bacau.
Problema ar fi la intoarcere pentru tine. Eu deja am stabilit cu Yoko, pentru ca vine de la asa distanta si i-a trebuit ceva concret.
Si stii cum e, promisiunea e promisiune, ma tin de cuvant.
Deci ramane ca tu sa hotarasti.
O zi buna. Keep in touch.

--- Terminare citat ---

Buna Mihaela. Da, sigur, e perfect, daca prietena ta din Piatra Neamt m-ar putea lua si pe mine. Pe la ce ora plecam?

admin:
Catalin, noi suntem foarte coerenti si constanti in ceea ce scriem si anuntam! Este insa nevoie sa citesti cu atentie ceea ce se scrie si topicul pe care o facem. Confunzi evenimentele si topicele. Referirea la obligativitatea de a mai fi participat la o actiune se referea la petrecerea din noiembrie, tinuta la Bucuresti.   ::)  :-[  Aici nu apare nicaieri asa o conditie...Si daca pe viitor sunt lucruri care nu iti sunt clare, intreaba-ne, suntem aici sa-ti raspundem.

Johann:
Buna seara tuturor. Eu plec din Timisoara cu masina pe data de 30.12 in jurul orei 8. Masina mea are doar 2 locuri,asa ca mai am un singur loc disponibil. Il ofer cu drag oricui crede ca are nevoie. Va doresc o seara placuta. PS. Cine doeste ma poate suna la tel. 0722367525.

Simona38:
Buna!!! Plec cu masina din Sighet-Baia Mare- Bistrita- Tg Mures. Daca cineva este interesat, am 2 locutori disponobile. Contact ati-ma la monuta28@gmail.com

mihaela.silav:

--- Citat din: Sweety din Joi, 28 Decembrie 2017, 16:09 ---Buna Mihaela. Da, sigur, e perfect, daca prietena ta din Piatra Neamt m-ar putea lua si pe mine. Pe la ce ora plecam?

--- Terminare citat ---

Cred ca nu ai prea inteles, de aceea te rog trimite-mi nr de telefon pe mail mihaela.silav@yahoo.com

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă