Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

SPA, relaxare si prieteni. Aqua Palace Hajduszboszlo 8 - 12 noiembrie 2017

<< < (6/14) > >>

wonderland:
 :thumbup:
Sigur va fi! Locatia e atractiv, cei inscrisi sunt veseli si pusi pe relaxare, organizarea e la inaltime. Chef de distractie si dorinta de socializare sa fie!

ioanabil:
 :flori: ?i eu te îmbr??i?ez cu drag.
Deci ne întâlnim cu to?ii în Sibiu în data de 7 noiembrie, mai r?mâne s? g?sim o loca?ie unde s? se cazeze toat? lumea. Poate ne ajut? Bon Voyage.

Liliana Tudorache:
Da, trebuie gasita o locatie intre centrul istoric si autogara de unde pleaca microbuzul, ceva str. 9 mai, eu am gasit ceva care trebuie verificat :Vicenzo Square 4,8 stele 147 lei/dubla, Apollo Hermannstadt, Casa Sibianului str. 9 mai  124 lei/dubla. Poate ne indruma si Gigi . Daca cineva din Bucuresti vrea sa impartim camera e OK.

Matias Camelia:
Eu vin din Miercurea Ciuc si voi ajunge pe 07 in Sibiu, probabil pe dupa-masa, o sa ma cazez si eu in Sibiu.

Liliana, vrei sa stam impreuna la Sibiu?

delia:
Salutare tuturor! Si eu merg in aceasta excursie. Din ce am citit pe forum, dupa modul cum se organizeaza lumea, mi se pare ca va fi un grup fain! Tot din Bucuresti sunt si mi-ar placea sa ne intalnim in Sibiu cu o zi inainte, poate facem si drumul pana la Sibiu impreuna. Eu as avea unde sa stau, am prieteni in Sibiu, dar as vrea sa ne intalnim. Cu drag, sa ne vedem cu bine!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă