Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

SPA, relaxare si prieteni. Aqua Palace Hajduszboszlo 8 - 12 noiembrie 2017

<< < (7/14) > >>

Liliana Tudorache:
Buna dimineata, bineinteles Camelia ca vreau sa luam o camera impreuna, eu merg  in Maroc si cand vin mai triez o data cazarile pe care le-am gasit, poate mai cauti si tu. Ar fi bine sa fie mai aproape de autogara de plecare Transmixt.

ioanabil:
Liliana, daca gasesti un loc bun de cazare,  te rog sa-ma anunti, eu vin din Brasov tot in data de 7 oct. si vreau sa ma cazez in acelasi hotel cu voi *|*
Daca mai este cineva care vine la Sibiu si nu are colega de camera sa dea un semn de viata. :smitten:

Liliana Tudorache:
OK, o sa ma hotarasc pt. cazarea Sibiu, dupa 15 oct cand ma intorc din Maroc ! Probabil ca trebuie sa mai luam o cazare si la intoarcere.

Angelik:
Buna tuturor. Si eu vin in Sibiu, si nu am colega de camera.   :smitten:
Cu drag

ioanabil:
Eu zic ca ar trebui sa rezolvam problema cu cazarea cat mai repede, exista riscul s? nu gasim atunci cazare. Azi am trimis un e-mail la agentie daca ne poate spune un hotel sau o pensiune în apropiere de locul de îmbarcare, daca primesc raspuns va anunt. Dupa cate am citit pe forum suntem pana acum 6 persoane doua de la Bucuresti, 2 Braila, 1 Miercurea Ciuc si 1 Brasov. Sper ca am numarat bine ;)
Se mai înscrie cineva la un loc de cazare in Sibiu?????

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă