Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

SPA, relaxare si prieteni. Aqua Palace Hajduszboszlo 8 - 12 noiembrie 2017

<< < (5/14) > >>

Liliana Tudorache:
Nuuuuuuuuuuuuuuuu, pentru toti cei care pleaca din Sibiu...

ELENY:
Si eu cu inca o prietena plecam tot din Sibiu.Venim de la Braila.

Liliana Tudorache:
Foarte bine, sigur se va face un grup care vine cu o zi inainte in Sibiu, pastram legatura , poate ne cazam in acelasi loc si ne plimbam prin Sibiu. Din informatiile excurisei de anul trecut, ora de intoarcere in Sibiu este cam 21  !!! asa ca ....

wonderland:

--- Citat din: Angelik din Joi, 07 Septembrie 2017, 22:42 ---Buna seara,
Sunt Angelik si m-am inscris pentru excursia din Ungaria perioada .
As dori cateva lamuriri . Tinand cont ca sunt din Bucuresti, iar plecarea / sosirea se va face din / in Sibiu, as vrea sa stiu la ce ora e preconizata intoarcerea in Sibiu ?
Si, in plus , am observat ca NU S-AU OCUPAT locurile pentru excursie. In aceasta situatie, ce se intampla ?
Se renunta la excursie ? Banii platiti in avans se restituie ? Suntem obligati sa ne inscriem la alta excursie ?
Cu multumiri anticipate,

--- Terminare citat ---

Angelik, se pare ca te-ai inscris fara sa citesti cu atentie prezentarea excursiei sau forumul, in general.  :crazy2:

Spun asta pentru ca in prezentare e prins si link-ul cu conditiile de renuntare la excursie, din vointa unilaterala a celui inscris:
http://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/

Plus ca ai fi observat ca e bataie mare pe locuri, in general. Foarte rar se intampla ca o excursie sa nu se tina, o data ce a fost lansata. Foarte rar, insemnand 1-2 in 10 ani.  :dance:

Enjoy!

PS Ioanabil, te salut si te imbratisez!

Angelik:
Catre Wonderland. Multumesc pentru raspuns. Imi doresc  sa merg in aceasta excursie. Sunt convinsa ca o sa fie frumos.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă