Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Soare si mare, in insule si golfuri. Opatija, 4 - 11 septembrie 2017

<< < (4/6) > >>

CarEle:
Salut :)
Sper ca postez mesajul in locul corect, daca nu, imi cer scuze.

Am cautat aceasta excursie din anii trecuti si nu am gasit nimic :( as avea mare nevoie de detalii legate de transport, poate chiar numarul de telefon al soferului.

Eu sunt din Timisoara, trebuie sa imi rezerv dinainte biletele de avion si cazarea in Bucuresti sau ne putem intalni pe drum? De asemenea, la intoarcere, am citit ca se trece prin Arad, as putea cobori acolo....

Se poate va rog sa ma ajutati cu aceste informatii?

Mul?umesc si o zi minunata va doresc!

wonderland:
CarEle nu ai gasit nimic pentru ca excursia e o premiera :).
In prezentarea de pe site, sau de aici de pe forum, pe prima pagina a topicului, gasesti informatii legate de transport.
Probabil numarul soferului se va afisa mai aproape de data plecarii, in cazul in care doresti sa te conectezi pe traseu.

--- Citat din: admin din Luni, 23 Ianuarie 2017, 08:23 ---Plecare: Bucuresti - Pitesti - Slatina - Craiova - Drobeta Turnu Severin - Belgrad - Opatija (cu noapte intermediara la Belgrad)
Sosire: Opatija - Zagreb - Siofok (Balaton) - Budapesta - Szeged - Arad - Deva - Sibiu - Rm Valcea - Pitesti - Bucuresti
Program:
4 septembrie: Plecare din Bucuresti, statia Mol Pacii (Bulevardul Iuliu Maniu) la ora 7.00 dimineata. Intalnirea grupului cu insotitorul de grup la ora 6.40, pana la 7.00 se face imbarcarea. Nu intarziati va rog pentru ca drumul este lung, lumea nerabdatoare sa ajunga, nimeni nu are chef sa plece intr-o excursie asteptand intarziatii. Nu avem sfert academic, nici nu asteptam suplimentar, la ora 7.00 se pleaca, urmand ca cei care intarzie sa-si organizeze singuri transportul pana la o conexiune cu microbuzul. Masa de pranz si un pic de dezmortire, la Cazane, pe malul Dunarii. Se trece granita si in jur de ora 16.00 se ajunge la Belgrad.

--- Terminare citat ---

CarEle:
Multumesc pentru raspunsul rapid  :flori:
Sper atunci sa ma conectez pe drum si sa fie in regula :)

Bon Voyage:
INFORMATII PLECARE OPATIJA

Insotitor de grup: Lidia Mandache - 0743/122214
Sofer: Bogdan, tel 0756/070783
Numar de inmatriculare autocar: B - 580 - NEW

Plecarea va fi luni, 4 septembrie, la ora 07:00, din statia Mol Pacii (Bd. Iuliu Maniu). Intalnirea - 06:40.

Va rugam sa va limitati la un singur bagaj, de dimensiuni medii si sa nu intarziati.

Pentru drum nu uitati: actul de identitate, mancare si apa.

Florentina Negru:
Multumesc pentru raspuns. Voi fi prezenta la ora de intalnire la Mol Pacii.... :)  o zi frumoasa!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă