Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Soare si mare, in insule si golfuri. Opatija, 4 - 11 septembrie 2017
wonderland:
ciudat, n-ati mai plecat, nu v-ati mai intors? :faint:
CarEle, tocmai tu, care simteai nevoia sa gasesti ceva feedback-uri anterioare? ;)
Celor de anul viitor nu le voi putea da acelasi raspuns, ca e o excursie in premiera si ca de asta nu exista impresii, detalii despre cum a fost. Dar ce le voi putea spune, oare?!!!! :( :(( :hammer: :crazy2:
Asta, daca se va mai face... ::)
CarEle:
Salut Wonderland :)
Nu e o scuza, dar intre cele doua job-uri ale mele, plus ca de anul acesta predau si la universitate, chiar nu reu?esc sa ma mai ocup si de lucruri frumoase, cum e acest forum :oops:
Din pacate acum e si perioada conferintelor, si imi este tare greu sa va scriu de pe telefon, asa ca de indata ce ajung acasa, la calculatorul personal, o sa va scriu mai multe si o sa atasez si pozele.
wonderland:
Salut, CarEle!
Nu e o carcoteala, dar la data incheierii excursiei, nu incepuse anul universitar :magic: :tomato: :tomato: :tomato:
Spor cu joburile si succes cu noile provocari!
Asteptam cuminti si rabdatori impresiile promise! :thumbup: :kissing:
CarEle:
*|*
Recunosc ca prima bucurie a fost faptul ca am cunoscut persoane deosebite, persoane care mi-au devenit dragi si pe care mi-as dori tare mult sa le reintalnesc :flori:
A fost o experienta pe care as repeta-o :pleasantry: :thumbup: Lidia si Bogdan au avut mare grija de noi, au fost minunati :flori: O0
Dar las pozele facute de mine sa vorbeasca in locul meu (plus nu e frumos ca doar eu sa detin monopul pe acest subiect :whistle:)
wonderland:
Wow, ce culori in cer si in apa! Ati avut vreme buna, se pare. Si locuri frumoase de strabatut. Multumim, CarEle!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă