Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Soare si mare, in insule si golfuri. Opatija, 4 - 11 septembrie 2017

<< < (5/6) > >>

wonderland:
ciudat, n-ati mai plecat, nu v-ati mai intors? :faint:

CarEle, tocmai tu, care simteai nevoia sa gasesti ceva feedback-uri anterioare?  ;)
Celor de anul viitor nu le voi putea da acelasi raspuns, ca e o excursie in premiera si ca de asta nu exista impresii, detalii despre cum a fost. Dar ce le voi putea spune, oare?!!!!  :(  :((  :hammer: :crazy2:

Asta, daca se va mai face... ::)

CarEle:
Salut Wonderland :)
Nu e o scuza, dar intre cele doua job-uri ale mele, plus ca de anul acesta predau si la universitate, chiar nu reu?esc sa ma mai ocup si de lucruri frumoase, cum e acest forum  :oops:

Din pacate acum e si perioada conferintelor, si imi este tare greu sa va scriu de pe telefon, asa ca de indata ce ajung acasa, la calculatorul personal, o sa va scriu mai multe si o sa atasez si pozele.

wonderland:
Salut, CarEle!
Nu e o carcoteala, dar la data incheierii excursiei, nu incepuse anul universitar :magic: :tomato: :tomato: :tomato:
Spor cu joburile si succes cu noile provocari!

Asteptam cuminti si rabdatori impresiile promise!   :thumbup:  :kissing:

CarEle:
 *|*

Recunosc ca prima bucurie a fost faptul ca am cunoscut  persoane deosebite, persoane care mi-au devenit dragi si pe care mi-as dori tare mult sa le reintalnesc  :flori:
A fost o experienta pe care as repeta-o  :pleasantry: :thumbup: Lidia si Bogdan au avut mare grija de noi, au fost minunati  :flori: O0

Dar las pozele facute de mine sa vorbeasca in locul meu (plus nu e frumos ca doar eu sa detin monopul pe acest subiect  :whistle:)

wonderland:
Wow, ce culori in cer si in apa! Ati avut vreme buna, se pare. Si locuri frumoase de strabatut. Multumim, CarEle!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă