Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Soare si mare, in insule si golfuri. Opatija, 4 - 11 septembrie 2017
CarEle:
Buna,
O sa preiau eu locul liber, am vorbit deja cu Luvi :)
Asteptam confirmarea de la agentie.
:dance: sunt asa de incantata de aceasta excursie, abia a?tept sa ne vedem :thumbup:
CarEle:
Salut :)
Vreau sa ma asigur ca am inteles punctul de plecare, scrie statia Mol Pacii, este cea din poza pe care am atasat-o? Mentionez ca nu cunosc orasul Bucuresti, asa ca daca se poate va rog sa ma ajutati cu o confirmare. Se pleaca din parcarea benzinariei de langa biserica Sfanta Treime?
Multumesc tare mult pentru suport :)
alicia:
Buna seara Gabriela! Am vazut ca esti interesata de excursia in Croatia. Pot sa-ti cedez locul meu deoarece perioada se suprapune cu alte plecari legate de job. Te rog anunta-ma daca mai esti interesata, tu sau altcineva.
Multumesc si seara buna!
Bon Voyage:
11.08.2017.A aparut un loc liber intr-o camera dbl la femei dintr-o renuntare.
Pentru inscriere va rugam sa va adresati direct agentiei pe office@bonvoyagesibiu.ro.
GabrielaM:
--- Citat din: alicia din Marți, 08 August 2017, 20:27 ---Buna seara Gabriela! Am vazut ca esti interesata de excursia in Croatia. Pot sa-ti cedez locul meu deoarece perioada se suprapune cu alte plecari legate de job. Te rog anunta-ma daca mai esti interesata, tu sau altcineva.
Multumesc si seara buna!
--- Terminare citat ---
Buna Alicia,
Multumesc frumos pentru mesaj, tare mult as fi vrut sa vin in excursia asta insa si la mine e nebunie la munca in perioada asta si nu prea stiu cum sa mai aranjez lucrurile ca sa pot merge (la momentul cand mi-am exprimat optiunea gaseam solutii, acum insa... mai greu), in caz ca doreste cineva... sa ia locul, eu daca reusesc sa ma incadrez cu toate cele si sa mai fie ceva disponibil revin aici sau la agentie, dar nu sunt sanse prea mari.
Toate cele bune!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă