Autor Subiect: Sexualitate, subiect tabu ?!  (Citit de 469318 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

marcutza

• Vizitator
Re: Sexualitate, subiect tabu ?!
« Răspuns #735 : Vineri, 04 Iunie 2010, 23:08 »
ju,atatzica-mica si draga ! ssssstttt, vorbesc limba "Mutzunei mici si drAgi " ssstt  ::) ::)

cica ei sunt ontopic,  ::) ma rog,  ::) eu i-am iertat demult si nu mai exista functii aici, acum, de acum incolo...pfff...whatever  ::)

:-* imi sunt dragi

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
« Răspuns #736 : Vineri, 04 Iunie 2010, 23:09 »
cine pricepe ce vorbesc zigfrid si crimhilda sa-mi zica si mie, rog frumos pe ala care pricepe ce tot dezbat cei doi in germano-spaniolo-etc sa-mi zica si mie, ca pe mine nu ma duce destul capu' si mai ales nu-mi place ce-mi arata el atrunci cand ma duce.. :-\

manfred, esti moderator sau trubadur?

dar de ce nu-i intrebi direct pe cei doi? este singura maniera de a obtine informatie de prima mana, nedistorsionata! de unde sa stie ceilalti?! ;)
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #737 : Vineri, 04 Iunie 2010, 23:10 »
pfff, ma balbai, fac greseli  :D :D :D ei sunt de vina !!!! sac !!!!

(netul meu a tras chilul de la furnizor, acum sunt pe val  ;))

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #738 : Vineri, 04 Iunie 2010, 23:11 »
vaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiii  :D :D :D :D :D mai bine tac ca numai aiurea scriu  :D :D :D :D :D

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #739 : Vineri, 04 Iunie 2010, 23:50 »
de unde sa stie ceilalti?! ;)

daca ceilalti nu au de unde sa stie, inseamna ca:

1. fie conversatie e prea sus fata de nivelul celorlalti de intelegere sau ca
2. intr-adevar lui zigfrid si crimhildei nu le prea pasa ca au public..

.. asa ca, pana una-alta, o sa ma duc sa-mi caut norocul in alta lume, ca jocul asta de perechi e la prea mare altitudine pentru mine :-\

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #740 : Vineri, 04 Iunie 2010, 23:52 »
de unde sa stie ceilalti?! ;)

daca ceilalti nu au de unde sa stie, inseamna ca:

1. fie conversatie e prea sus fata de nivelul celorlalti de intelegere sau ca
2. intr-adevar lui zigfrid si crimhildei nu le prea pasa ca au public..

.. asa ca, pana una-alta, o sa ma duc sa-mi caut norocul in alta lume, ca jocul asta de perechi e la prea mare altitudine pentru mine :-\

draga pe_jumate nu merge sa-ti cauti norocul in alta lume, nu este nici un joc de perechi, nici pe aproape nici departe!
si daca-mi amintesc bine CHIAR TU ai cerut sa facem "deliciul forumului"! ai uitat, sweetheart? noi ne-am conformat, you asked for it! sau a devenit supliciu, hm hm hm, trebuie sa luam masuri in acest caz.

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #741 : Sâmbătă, 05 Iunie 2010, 00:43 »
As fi curioasa sa aflu ce parere aveti despre relatiile homosexuale? Aveti cunostinte cu astfel de orientari? Ati avut personal experiente de acest fel, sau tentative de a fi abordati de astfel de persoane? Ca tot e un subiect tabu!!!

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #742 : Sâmbătă, 05 Iunie 2010, 10:29 »
As fi curioasa sa aflu ce parere aveti despre relatiile homosexuale? Aveti cunostinte cu astfel de orientari? Ati avut personal experiente de acest fel, sau tentative de a fi abordati de astfel de persoane? Ca tot e un subiect tabu!!!

salut carmentoma, bine ai reaparut! si cu o intrebare calda spre fierbinte! o sa-ti raspund din punctul meu de vedere, desigur si doar pentru ca am cunoscut astfel de persoane.
ei bine, de la inceputul locului, pot sa-ti spun ca sunt niste oameni, ca tine si ca mine.  nu e vina lor ca au orientarea pe care o au, asa cum nu e nici vina ta ca preferi barbatii, sau a mea, de ex.  ;) da, si eu! nimeni nu vrea sa se nasca intr-un anume fel sau altul si asta nu este de judecat si nici de dat cu piatra; sau aratat cu degetul! asta cred eu. am intalnit mai multe persoane de acest fel si cu doi dintre ei chiar am si lucrat: o data in calitate de colegi pur si simplu; in a doua ocazie, persoana in cauza mi-a fost chiar sef. am numai amintiri placute! doi profesionisti in adevaratul sens al cuvantului; se lucreaza extraordinar de bine cu ei, sunt persoane foarte sensibile in plus si foarte simpatetice. pot fi prieteni extraordinari si de nadejde.  cel care mi-a fost sef si avea o pozitie inalta in cadrul organizatiei respective, ar fi putut sa cam ia deciziile pe care le-ar fi vrut, asa cum ar fi vrut; si totusi nu, era totdeauna atent la sugestiile celor din jur si gata sa te sprijine.  la un moment dat, cand ma plictisisem de pozitia in care eram , s-a gandit la un plan foarte bun pentru mine si pe care daca-l ascultam, mi-ar fi fost mult mai bine acum; dar nu poti sa-i faci bine omului cu forta, nu-i asa? pe amandoi i-am cunoscut nu numai in imprejurari de munca  ci si in plan de distractie, in excursii, la petreceri.  pe langa ei, pe care i-am cunoscut la serviciu, am mai cunoscut si altii, la modul general iadoi (o pereche), asa, in plan de prieteni; in casa lor am si petrecut un revelion cu foarte multe alte persoane, si si.  niste oameni foarte buni, nu am nimic de carcotit. foarte politicosi, ingrijiti, cu o casa foarte frumos aranjata si curata. iar din punct de vedere uman, numai de bine!
sper ca am raspuns cat de cat la intrebarea ta...

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #743 : Sâmbătă, 05 Iunie 2010, 10:31 »
am mai cunoscut si altii, la modul general iadoi (o pereche), asa, in plan de prieteni;
am vrut sa spun iar doi...

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #744 : Sâmbătă, 05 Iunie 2010, 11:54 »
sunt de acord cu ce a spus floricel...şi eu am cunoscut...
doar că.... îşi fac prieteni din a putea simţi privirile lor doar cu... simţ...
nihil sine deo

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #745 : Sâmbătă, 05 Iunie 2010, 12:55 »
unde e manfred, l-ati vazut pe aici?  :'(
trebuie sa ii cer scuze..
maaaaaaaaaaaaaanfreeeeed!
ma duc sa-l caut si in alte parti..

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #746 : Sâmbătă, 05 Iunie 2010, 16:17 »
unde e manfred, l-ati vazut pe aici?  :'(

Intai offtopic: pe_jumate, cred ca il gasesti mai usot daca ii trimiti un e.mail sau un  mesaj pe personale!

In legatura cu intrebarile puse de mine, ele aveau rolul de a afla daca in cercurile voastre exista asemenea oameni si cum relationati cu ei! Nu aveam deloc intantia de a-i considera ciudati sau cu probleme! Fiecare are dreptul la viata pe care o considera de cuviinta: cu ce orientari sexuale , religioase sau de alta natura vrea!

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #747 : Sâmbătă, 05 Iunie 2010, 18:07 »

Carmen, eu am experimentat două situaţii. Una în care am cunoscut un fost homosexual care şi-a admis deviaţia şi a urmat cursurile unei discipline chinezeşti (tai-chi sau ceva de genul) în urma căreia şi-a revenit. Orientarea se manifestase ca urmare unor probleme personale şi eşecuri în plan sentimental- Ceea ce îmi întăreşte convingerea că homosexualitatea este o afecţiune în primul rînd psihologică (atenţie, nu psihică!) care poate fi remediată (dacă nu este vorba de o predispoziţie genetică, cum este şi hermafroditismul).

A doua situaţie a fost cînd, în urmă cu nişte ani, am fost abordat de un homosexual în zona Operei Române (o zonă cunoscută pentru prezenţa lor) cu intenţia clară de a mă agăţa. Nu s-a întîmplat nimic nasol, i-am spus clar că a greşit persoana, că nu sunt interesat şi şi-a văzut de treabă. Dar situaţia nu mi-a plăcut deloc şi de-atunci am devenit un pic homofob :)

Altfel, nu am nimic cu ei. Mă deranjează doar cînd fac paradă de orientarea lor. Da, admit că există, accept orientarea lor în limitele bunului simţ (pe care ar trebui să-l avem cu toţii, indiferent de orientarea noastră sexuală) dar asta nu înseamnă că trebuie să şi fiu de acord cu ei.

Offline gabrel

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 84
« Răspuns #748 : Sâmbătă, 05 Iunie 2010, 18:59 »
105 puncte
Universul stie lucruri pe care noi nu le cunoastem.

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #749 : Sâmbătă, 05 Iunie 2010, 19:07 »
105 puncte

Hei @gabrel! Ce mai faci tu, cum te simţi? Sper că e totul bine! :)

105 puncte pentru ce?