Autor Subiect: Sexualitate, subiect tabu ?!  (Citit de 469052 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

marcutza

• Vizitator
Re: Sexualitate, subiect tabu ?!
« Răspuns #705 : Joi, 03 Iunie 2010, 11:23 »
Varsta lipsei totale de inhibitii - Idile intre femei mature si pustani

Pentru ca sexul fenomenal este cel complet lipsit de inhibitii. Iar daca femeia a trecut si printr-o nastere, in care totul s-a petrecut la vedere, ce-ar mai putea avea de ascuns, ce-ar mai putea sa o puna intr-o situatie mai expusa?

Prin contrast, femeile tinere sunt atat de nesigure... Isi fac griji legate de marimea sanilor, forma corpului, celulita, greutate - la pranz comanda un singur cruton, pe care il mai si impart. Apropo, oare unde isi tin tinerele de marime 0 organele interne? In gentile lor uriase, poate?

Acum ori niciodata

O femeie matura, care bate usor spre varstnica, pe de alta parte, este mult mai relaxata in pielea ei. Indata ce implineste 50 de ani, o mentalitate eliberatoare de genul "acum ori niciodata" isi face loc. Uita de implanturi sau botox si face o alta mutare, sexul.

Evidentele statistice ale barbatilor varstnici care umbla cu femei mult mai tinere sunt relativ recente. Insa cele ale femeilor mature care se dedau placerilor de tot felul cu barbati tineri se pierd in negura timpurilor.

Dupa cum si Madonna, Mariah Carey sau Demi Moore au descoperit, relatia dintre o femeie in varsta si un barbat tanar chiar are sens. Femeile sunt indeajuns de mature sa aprecieze sarmul lor ingenuu. Iar ei pot avea parte de femei "poame in parg". Ca si vinul, varsta le face mai pretioase.

Avantaje de ambele parti

Barbatii tineri gasesc reconfortant faptul ca femeile mature nu se gandesc la alcool ca la o grupa de alimente ce abunda in calorii, nu considera autostopul o metoda de transport si nici nu poarta un tricou care sa strige lumii intregi vederile lor filozofice.

Barbatii tineri constata cu incantare ca partenerele lor mai "coapte" nu numai ca stiu sa comande cel mai bun vin la cina, dar mai si platesc pentru aceasta, au cea mai fina si scumpa lenjerie, si, poate cel mai important, nu-si mai doresc urmasi.

Si ce le iese femeilor varstnice din asta? Intr-adevar, un "pusti" s-ar putea sa nu si-l aminteasca pe Michael Jackson inainte de a fi alb, dar cu siguranta acesta arata precum David al lui Michelangelo.

Spre deosebire de acest Adonis, barbatii de varsta doamnelor in cauza isi poarta greoi "burta de bere", mor de plictiseala si au chelie.

A da sau nu cu pietre?!

In timp ce aproape octogenari precum Berlusconi, Rupert Murdoch sau Donald Trump se afiseaza cu femei indeajuns de tinere pentru a le fi nepoate, iar societatea nu cracneste, femei precum Madonna (51 de ani) si iubitul ei de 23 de ani, Jesus Luz, scandalizeaza o lume.

Asta chiar daca, probabil, chiar in acest moment, undeva in lume o tanara abia iesita din adolescenta este scolita sa-i devina amanta lui Berlusconi.

Si, probabil, chiar in acest moment, in lume un barbat ar fi gata sa arunce cu pietre in aceste femei, propunand ca acestea sa-i infieze mai bine pe tinerii cu care se intalnesc.

De ce nu ar fi lasate si femeile (care isi doresc asta) sa imbatraneasca intr-o "rusine totala" (cum spun unii), precum unii dintre barbati?

In definitiv, batranetea e o stare de spirit, iar daca pe tine, ca femeie plecata la vanatoare de barbati tineri, nu te deranjeaza, de ce ar deranja pe altcineva ca tu alegi sa se creada despre tine ca te faci de ras?

net.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #706 : Joi, 03 Iunie 2010, 11:43 »
Citat
In definitiv, batranetea e o stare de spirit, iar daca pe tine, ca femeie plecata la vanatoare de barbati tineri, nu te deranjeaza, de ce ar deranja pe altcineva ca tu alegi sa se creada despre tine ca te faci de ras?
mai repede s-ar face de ras cu un barbat de varsta ei, dar anost, chelios si burtos :(

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #707 : Joi, 03 Iunie 2010, 11:51 »
acum ori niciodată!
normal. conform teoriei lui coruţ.... la 50 de ani trăim a 2-a tinereţe...
cine spune că nu simte aşa?
după unele statistici..... bărbaţii au sentimentele mai puternice la vârsta de 50..... de unde şi vorba.. că-i apucă la bătrâneţe..
nu sunt deloc bătrâni.... iar amorul la ceastă vârstă...face ravagii
nihil sine deo

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #708 : Joi, 03 Iunie 2010, 12:11 »
@ steliana: asa e, stel, ravagii ravasitoare si nastrusnice .. lenjerie barbateasca rosie, bani aruncati pe vopsea de par & camasi tineresti, si mai ales bani aruncati cu o generozitate ne-specifica adultului sau chiar adolescentului indragostit din acelasi barbat..  :)
asta e .. nu te pui cu ultima sansa de a iubi cu adevarat!

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #709 : Joi, 03 Iunie 2010, 12:28 »
te înşeli.... nu este ultima şanşă!
bunica mea a fost cerută de soţie.... când el avea 75 de ani... iar ea 64...
ce-i drept..... merita să fie cerută!
nu arăta vârsta ... era o fire optimistă şi mereu veselă
nihil sine deo

Offline Manfred

• Hero Member
  • Mesaje postate: 510
« Răspuns #710 : Joi, 03 Iunie 2010, 17:47 »
....in concluzie deci, romania nu este un stat laic.
ce mai incoace si incolo, acest topic este "fubar"! sau nu?[/i]

Ach, scumpa mea Mixandră, nici nu ştii cît mă bucură răspunsul tău.
În primul rînd mă măguleşte aprecierea ta că eu le ştiu pe toate mai bine decît tine şi deci nu mai eşti tu atoateştiutoarea forumului, înţeleaptă decizie. Înţeleg însă că îţi păstrezi totuşi locul secund, OK, nu am de gînd să ţi-l contest şi aşteptăm înscrieri pentru onorabilele locuri următoare.  :)
În al doilea rînd mă bucur că eşti de acord cu mine aproape în totalitate mai puţin acolo nu ai prins “catch-ul”. Acum că am proclamat dinastia Manfredoyouni, să purcedem la treabă.

Am înţeles că ai lipsit cam mult din ţară dar chiar să nu ştii că religia NU a fost interzisă niciodată înainte de 89 !? Cuvîntul “tolerată” e mult mai potrivit. Şi paradoxal, pe vremea aceea biserica şi slujitorii ei au fost mult mai aproape de creştinism decit în zilele de azi. Asta merită poate o discuţie separată.
Nu se pune problema că spunînd aceste lucruri avem intenţia de a răni oamenii religioşi. Eu cred că orice credincios de bună credinţă (cum sună, nu?) înţelege că respectivele practici nu au nimic comun cu ideea de creştinism, ba mai mult îi dăunează grav. Poate pe termen scurt are ceva de cîştigat dar pe termen mediu-lung se compromite ireversibil.

Nu am avut nicio clipă intenţia de a da Turcia ca model de stat laic, dacă aş fi vrut să fac asta aş fi ales o cu totul altă ţară. Probabil că o ţară cu religie islamică nu va putea fi niciodată un model în această direcţie şi dacă zici că ai citit Coranul probabil ai înţeles şi de ce. Ideea era că deşi, ca de obicei, ne umflăm în pene pînă şi în comparaţie cu o ţară islamică stăm mai prost la laicitate.
Nu vreau să se înţeleagă că am ceva împotriva religiei. Nu sînt nici măcar împotriva unui stat religios, fie el creştin, islamic, etc. Dacă nu e excesiv, de ce nu, pot fi şi multe avantaje.
Cel mai mult îmi displace ipocrizia noastră şi aroganţa cu care îi judecăm pe alţii. Ne autoproclamăm stat laic după care producem un circ grotesc de practici religioase de ev mediu. Adică, Ayouni draga, “rîde ciob de oală spartă“, că tot erai tu în căutare de proverbe româneşti (am tras cu ochiul la tine pe un alt topic). :)

P.S. Chiar dacă Ayouni şi cu mine i-am tras-o total acestui topic (fubar, cum zice ea) se cheamă că de fapt şi-a atins menirea dacă ne-a trezit asemenea reacţii. Marcutza, îţi mulţumim!  :)
Otrava este un medicament mortal - Girolamo Mercuriale

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #711 : Joi, 03 Iunie 2010, 17:58 »
fubar = fucked/fouled up beyond all/any repair/recognition (m-am uitat in wikipedia ca sa aflu ce naiba inseamna si am zis ca poate o fi util sa spun si celor care nu au fost armed US forces ever).

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
« Răspuns #712 : Joi, 03 Iunie 2010, 18:26 »
fubar = fucked/fouled up beyond all/any repair/recognition (m-am uitat in wikipedia ca sa aflu ce naiba inseamna si am zis ca poate o fi util sa spun si celor care nu au fost armed US forces ever).

bravo pe_jumate, multumesc de ajutor! deci, renunti la avocatura?!
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #713 : Joi, 03 Iunie 2010, 20:05 »
Ach, Du lieber Manfredin, alles is hin alles is hin!

Si eu ma bucur ca te bucuri; chiar foarte mult.  Daca am reusit sa fac pe cineva sa zambeasca /rada cu mine sau chiar de mine (cum spuneam la un moment dat tot aici pe forum), inseamna ca ceva bun tot am facut.  Este minunat atunci cand radem, mai ales ca pe aceste meleaguri si in ultima vreme  acest lucru se pare ca nu se mai intampla asa de des. 

Nu am afirmat niciodata ca as fi atotstiutoare, nici pe forum si nici in alta parte ; dar daca din neferecire am putut spune ceva care sa lase sa se subinteleaga acest lucru, pai, imi pare foarte rau si-mi cer scuze.  Nu a fost intentia mea, pentru ca din contra, stiu foarte putine lucruri, un pic de ici un pic de colo.  Incerc sa invat tot timpul, asta este cu totul altceva.

Dar daca tu vrei sa stai pe locul intai, cu cea mai mare placere, si fiindca tot a propus luciamanta un concurs, iar steliana a si vorbit de premii, atunci cu manutele mele iti voi impleti cununa de flori de camp.. sau de lauri.  Aici te las pe tine sa alegi.

Acum ca avem o dinastie, pe cand vor apara primele vazele din dinastia manfredoony ? propun astfel, pentru ca daca o lasam asa cum ai propus tu s-ar putea chiar sa facem deliciul forumului cand isi vor da seama ce inseamna  sau ce ar putea sa insemne (wow, in acest moment google esta gata sa ia foc de cata navigare se face pe el).

Trecand la treburi serioase, auzisem ca religia ar fi fost interzisa inainte de 89, nu in mod oficial, dar ca multa lume a avut de suferit de pe urma ei ; si aici cred totusi ca termenul ales de tine "tolerata" este cel mai potrivit.  :) Multi au ajuns sa faca inchisoare, bisericilor li s-au confiscat averile care nu au fost retrocedate nici pana in ziua de azi, in unele cazuri.  Tot din auzite.  Multe alte  biserici au fost demolate. Nu stiu in detaliu pentru ca nu m-a preocupat din cale afara aceasta tema. Am zis-o si ma repet, ma simt bine si intr-o biserica si intr-o moschee si intr-un templu. La cum este tratata (sau manipulata?) religia in ziua de azi si peste tot si ce arma puternica a devenit (bine, arma puternica a fost intotdeauna), daca s-ar intoarce Isus ar fi mai mult decat indurerat.  Indurerat este chiar foarte putin spus... A propos, asta mi-a adus aminte de o poezie sau de un cantec cu " Cristo a diario crucificado", adica in sensul ca traim intr-o lume unde il crucificam in fiecare zi pe Isus.

Am simtit ca nu ai avut intentia de a da Turcia ca model, ci era doar in exemplu in acel moment; am inteles pe deplin ca era mai curand un punct de referinta pentru Romania si pentru ca am observat, cum bine ai subliniat si tu, ca suntem cam mereu gata de a rade de altii.  Eu nu am facut altceva decat sa brodez un pic pe tema propusa de tine.  Aidoma unei alt fel de Kriemhilda in asteptarea intoarcerii victorioase a lui Siegfried.
Legat de ciob si de oala, da, am auzit de multe ori in jurul meu, "ia uite frate, indianul ala din Bangalore e tampit, chiar nu intelege nimic din ce-i spun" … fara ca nimeni sa-si reconsidere un pic pozitia, sa se gandeasca "poate totusi nu m-am exprimat eu bine, poate nu am comunicat asa cum trebuie, sau poate pentru ca accentul meu este defectuos sau cunostintele mele de limba insuficiente pentru a ma exprima asa cum trebuie" .

Aha, Manfredinho, ai tras cu ochiul da, da, da si m-ai si pus la punct si-ti multumesc mult de tot.  Mi se pare corect.  De-aia esti moderator! Un pas mic pentru mine dar unul imens pentru forum!

Am scris aceste randuri cu o stare de spirit foarte buna, ma simt relaxata, linistita, am incercat sa-mi aleg cuvintele si exprimarea in asa fel incat sa nu se inteleaga altceva dur, sau mai stiu eu ce.  Dar calculatorul nu reda zambetele nici inflexiunile vocii si din aceasta cauza mesajul transmis poate suna uneori rece uneori ofensiv, uneori dur.  Cand sigur nu a vrut sa fie asa.  De aceea e cel mai bine, zic eu, atunci cand ni se pare ca cineva ne-a "atins", sa stam sa ne gandim un pic, poate nu a fost chiar asa... si daca nu ne convingem, sa intrebam pur si simplu.  Si o spun gandindu-ma si la mine.  Credeti-ma, poate sunt exigenta cu ceilalti, dar sunt si mai exigenta cu mine.  Maine avem o zi de inter-cultural training toata ziua si astazi a trebuit sa facem un test de personalitate.  Ei bine, al meu a iesit ca sunt "most sociable of all types; nurturer of harmony (poate parea ca nu, dar in realitate asta caut tot timpul, prin toate mijloacele, de aceea poate sa para mai curand invers); outstanding host or hostess. 12.3% of total population." Aaa, de ce va spun asta? pentru ca sunt o persoana intr-adevar sociabila si nu-mi place sa ranesc nici sa fac rau nimanui.  Asa ca poate daca va spun rezultatul testului, ma credeti.
seara buna!

PS acum, dragii mei, topicul este chiar fubar la superlativ absolut!

silviu

• Vizitator
« Răspuns #714 : Joi, 03 Iunie 2010, 20:37 »
eu as ramane mut si de rasuflet gol :-X

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #715 : Joi, 03 Iunie 2010, 22:06 »
eu as ramane mut si de rasuflet gol :-X

cred ca nimeni nu te impiedica!  ;)

Offline Manfred

• Hero Member
  • Mesaje postate: 510
« Răspuns #716 : Joi, 03 Iunie 2010, 22:24 »
Ach, Du lieber Manfredin, alles is hin alles is hin!

alles ist hin alles ist hin!

În rest much, much better Ayouni ! Sincer. :)
Mmm. du riechst so gut!
Otrava este un medicament mortal - Girolamo Mercuriale

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #717 : Vineri, 04 Iunie 2010, 01:53 »
@manfred, cu ultima postare, n-ai de ce sa-ti ceri scuze, esti chiar pe topic, incredibil dar adevarat!

oare pe moderatori cine-i modereaza?  ;)

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #718 : Vineri, 04 Iunie 2010, 08:50 »
@Manfred, ce pot spune, de fapt as putea sa te dojenesc  ::) ::) daaarrrr nu o voi face  ;) "duetul"  ;) acesta merge fff bine pe Declaratie de iubire  ;)  :-*

sa fiti iubiti  :)

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #719 : Vineri, 04 Iunie 2010, 09:55 »
oare pe moderatori cine-i modereaza?  ;)

Adminul!? Sau ei insisi!?  :-\