As fi curioasa sa aflu ce parere aveti despre relatiile homosexuale? Aveti cunostinte cu astfel de orientari? Ati avut personal experiente de acest fel, sau tentative de a fi abordati de astfel de persoane? Ca tot e un subiect tabu!!!
salut carmentoma, bine ai reaparut! si cu o intrebare calda spre fierbinte! o sa-ti raspund din punctul meu de vedere, desigur si doar pentru ca am cunoscut astfel de persoane.
ei bine, de la inceputul locului, pot sa-ti spun ca sunt niste oameni, ca tine si ca mine. nu e vina lor ca au orientarea pe care o au, asa cum nu e nici vina ta ca preferi barbatii, sau a mea, de ex.

da, si eu! nimeni nu vrea sa se nasca intr-un anume fel sau altul si asta nu este de judecat si nici de dat cu piatra; sau aratat cu degetul! asta cred eu. am intalnit mai multe persoane de acest fel si cu doi dintre ei chiar am si lucrat: o data in calitate de colegi pur si simplu; in a doua ocazie, persoana in cauza mi-a fost chiar sef. am numai amintiri placute! doi profesionisti in adevaratul sens al cuvantului; se lucreaza extraordinar de bine cu ei, sunt persoane foarte sensibile in plus si foarte simpatetice. pot fi prieteni extraordinari si de nadejde. cel care mi-a fost sef si avea o pozitie inalta in cadrul organizatiei respective, ar fi putut sa cam ia deciziile pe care le-ar fi vrut, asa cum ar fi vrut; si totusi nu, era totdeauna atent la sugestiile celor din jur si gata sa te sprijine. la un moment dat, cand ma plictisisem de pozitia in care eram , s-a gandit la un plan foarte bun pentru mine si pe care daca-l ascultam, mi-ar fi fost mult mai bine acum; dar nu poti sa-i faci bine omului cu forta, nu-i asa? pe amandoi i-am cunoscut nu numai in imprejurari de munca ci si in plan de distractie, in excursii, la petreceri. pe langa ei, pe care i-am cunoscut la serviciu, am mai cunoscut si altii, la modul general iadoi (o pereche), asa, in plan de prieteni; in casa lor am si petrecut un revelion cu foarte multe alte persoane, si si. niste oameni foarte buni, nu am nimic de carcotit. foarte politicosi, ingrijiti, cu o casa foarte frumos aranjata si curata. iar din punct de vedere uman, numai de bine!
sper ca am raspuns cat de cat la intrebarea ta...