Aici se discuta > Subiecte generale

Sexualitate, subiect tabu ?!

<< < (139/473) > >>

maria171:
e barbar, dar la noi ar fi ff necesar
in primul rand ar fi necesar ca ceilalti sa se implice

Ayouni:
@pe_jumate, scrii asa de frumos si pitoresc, ca deja prin fata ochilor am vazut tot, am simtit chiar si mirosul de peste fript, i-am auzit pe turci strigand haram haram si am auzit si osul nefericitului cand i-a fost frant.  as mai zice cate ceva dar nu stiu cum se face, ca nu are deloc legatura cu acest topic. ce e de facut in aceste cazuri?! acum ca am intrerupt si pana stau sa ma gandesc pe ce topic sa merg, de ce si cum sa-l leg, s-a pierdut farmecul.

Ayouni:

--- Citat din: maria171 din Miercuri, 02 Iunie 2010, 21:04 ---e barbar, dar la noi ar fi ff necesar
in primul rand ar fi necesar ca ceilalti sa se implice

--- Terminare citat ---

ca tare bine zici! dar in romania hotul ar fi in stare sa-ti sparga tie capul daca l-ai impiedica in misiune!

pe_jumate:
te rog scrie, @ayouni.. de dragul povestii.. si om ajunge noi si la sexualitate inapoi cumva..  ca silviulica e pe sub masca tot aici si sare ei iar cu pulberile "inaltatoare" ca sa ne readuca "on track" :D

maria171:
stiu ca sunt off, dar nu pot sa nu povestesc
mama unui amic are o casa pe langa pitesti
intr-o zi intrand in casa, din gradina, a dat nas in nas cu un tanar care ii luase pensia si un aparat de radio, ca asta erau mai de valoare
tanarul a impins-o , ea a cazut si el a rupt-o la fuga
s-a dus femeia la politie, politia l-a arestat si tanarul a spus ca el traieste cu batrana si ca din razbunare, ca voia sa o paraseasca, l-a reclamat ca a furat-o
la asa ceva ce putea sa faca politia, pe cine sa creada?
pe tanar sau pe mama amicului, mama are 72 de ani?
l-au ajustat un pic pe tanar si a doua zi i-au dat drumul amenintandu-l sa nu se apropie de casa batranei ca o pateste
asta era anul trecut

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă