Aici se discuta > Subiecte generale

Sexualitate, subiect tabu ?!

<< < (140/473) > >>

silviu:

--- Citat din: ayouni ---Multumim silviu... internetul este o sursa nesfarsita de informatie, nu-i asa? daca nu ma crezi, intra inca o data pe acest link:
http://ro.wikipedia.org/wiki/Religia_%C3%AEn_Rom%C3%A2nia
--- Terminare citat ---
asa, si? am avut cumva pretentia ca formularea imi apartine? important e ca traim intr-un stat lipsit de politie religioasa, iar femeile pot purta fuste cat batistele :D
--- Citat din: pe_jumatate ---@ silviulinu' maica: cool... si eu invatam pe dinafara/recitam citate ca sa impresionez baietii.. da' doar pe la 15 ani, nu acuma
--- Terminare citat ---
stai linistita! nu vreau sa intru in selectul club al celor care te impresioneaza pe tine :-*

Ayouni:

--- Citat din: silviu din Miercuri, 02 Iunie 2010, 21:44 ---
--- Citat din: ayouni ---Multumim silviu... internetul este o sursa nesfarsita de informatie, nu-i asa? daca nu ma crezi, intra inca o data pe acest link:
http://ro.wikipedia.org/wiki/Religia_%C3%AEn_Rom%C3%A2nia
--- Terminare citat ---
asa, si? am avut cumva pretentia ca formularea imi apartine? important e ca traim intr-un stat lipsit de politie religioasa, iar femeile pot purta fuste cat batistele :D

ei si?! asta am zis si eu... am fost socata de coincidenta doar atat. de unde si pana unde doua sau mai multe persoane cauta ceva pe internet, gasesc acelasi text, una il posteaza, vine una din celelalte persoane la cateva ore bune dupa si-si aduce aminte ca a mai vazut textul acela!  e wow! wow! dar stai linistit, asta nu-i nimic: am nopti in care lucrez pe SAP in vis, intr-o veselie si atunci cand ceva se blocheaza si eu ma incapatanez sa-l deblochez si nu merge, trebuie sa ma fortez si sa-mi spun ca in acel moment nu am acces la acel sistem si ca nici macar conectata la internet nu sunt. pana la urma ma cred pe cuvant.    ;)
--- Terminare citat ---

Ayouni:

--- Citat din: silviu din Miercuri, 02 Iunie 2010, 21:44 ---
--- Citat din: ayouni ---important e ca traim intr-un stat lipsit de politie religioasa, iar femeile pot purta fuste cat batistele :D

--- Terminare citat ---

de acord, 100% sunt cu tine: femeile pot purta fuste cat batistele iar barbatii pot fura  si nu numai, fara sa pateasca nimic!
--- Terminare citat ---

pe_jumate:

--- Citat din: silviu din Miercuri, 02 Iunie 2010, 21:44 ---stai linistita! nu vreau sa intru in selectul club al celor care te impresioneaza pe tine :-*

--- Terminare citat ---

@silviu: inteleg ca nu vrei.. dar crezi ca ai putea? hai sa stam linistiti! :-*

silviu:

--- Citat din: Ayouni din Miercuri, 02 Iunie 2010, 21:56 ---de acord, 100% sunt cu tine: femeile pot purta fuste cat batistele iar barbatii pot fura  si nu numai, fara sa pateasca nimic!

--- Terminare citat ---
da, barbatii le fura castitatea :D
--- Citat din: pe_jumate din Miercuri, 02 Iunie 2010, 21:58 ---@silviu: inteleg ca nu vrei.. dar crezi ca ai putea? hai sa stam linistiti! :-*
--- Terminare citat ---
n-as putea. nu ai citit cum alung eu stresul?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă