Aici se discuta > Subiecte generale

Sexualitate, subiect tabu ?!

<< < (70/473) > >>

silviu:

--- Citat din: Saturnianul din Marți, 13 Aprilie 2010, 22:35 ---@krissunu: Silviu probabil e mai comod si n-are rabdare cu suspansul dezbracarii unei doamne. El vrea s-o gaseasca gata despachetata si pregatita pentru "utilizare"  :D

--- Terminare citat ---
nu! vreau s-o gasesc imbracata cu 10 cojoace si sa pierd vreo 3 zile discutand discutii despre purtarea hainelor din blana de oaie in detrimentul celor din lana de camila :D

Saturnianul:
Silviule, daca e in 10 cojoace cu siguranta te-ai intreba daca ai de-a face cu o femeie sau cu o oaie mutant  :D :D

Deja ne-am indepartat cu discutia si intram la categoria "bancuri si caterinca"  :P

krissunu:

--- Citat din: Saturnianul din Marți, 13 Aprilie 2010, 22:35 ---@krissunu: Silviu probabil e mai comod si n-are rabdare cu suspansul dezbracarii unei doamne. El vrea s-o gaseasca gata despachetata si pregatita pentru "utilizare"  :D

--- Terminare citat ---
....

...daca  ar  fi asa !  s-ar  pierde  tot farmecul  :)

marcutza:
"Poate fi incadrata homosexualitatea printre deviatiile intersexuale dobindite ? Datele mai noi, statistice, eredo-biologice, psihologice, antropometrice, endocrinologice, histo-logice etc. — daca nu dau inca un raspuns satisfacator — permit in schimb o formulare mai justa a diferitelor intrebari si o dirijare adecvata a cercetarilor clinice si experimentale."

de pe net.

mikyboy:
@marcutza - m-ai bagat in ceata cu fraza asta chiar daca este luata de pe net...
parerea mea este ca homosexualitatea sau lesbianismul sunt elemente care pot sa apara la un moment dat datorita unei experiente placute cu o fiinta umana de acelasi sex sau poate sa fie ceva ce exista in gena acelui individ si se manifesta de mic copil... asta este si diferenta de fapt pentru ca cei care devin asa in urma unei experiente pot sa ramana asa sau pot deveni bisexuali si sa aiba experiente sporadice de tip homosexual sau lesbianism... oricum este binecunoscut faptul ca fantezia oricarui barbat este sa faca dragoste cu 2 femei ceea ce presupune atat bisex cat si lesbianism din partea fetelor deci... acum nu stiu daca este viceversa si la femei... :D si oricum lesbianismul mi se pare acceptabil in timp ce la barbati homosexualitatea este ceva.... nu am cuvinte sa exprim repulsia... (am avut parte de avansuri din partea unuia la un fost loc de munca si numa ca nu l-am luat la bataie...)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă