Aici se discuta > Subiecte generale
Sexualitate, subiect tabu ?!
marcutza:
pai de aceea suntem aici, sa ne ajutam la iesirea din ceata :D :D
am sesizat ca barbatii suporta f bine chiar, lesbianismul :) fiind insa oripilati la homosexualitate.
Saturnianul:
@mikyboy: A face dragoste cu doua femei nu inseamna musai ca trebuie sa faca si dragoste intre ele :)
@marcutza: cred ca ai dreptate. eu, de exemplu, daca as fi femeie probabil ca as experimenta cu o alta femeie. Dar ca barbat, imi da fiori numai ideea de a incerca cu un alt barbat ;D
silviu:
--- Citat din: marcutza din Miercuri, 14 Aprilie 2010, 10:22 ---am sesizat ca barbatii suporta f bine chiar, lesbianismul :) fiind insa oripilati la homosexualitate.
--- Terminare citat ---
doua femei dezbracate care se mangaie si se saruta nu arata rau. in schimb, doi barbati despuiati la nudul gol, care mai sunt si parosi, arata groaznic >:(
dar nu am ceva impotriva lor. dimpotriva! cu cat sunt mai multi, cu atat mai bine :) raman mai multe fete pentru mine :D
silviu:
43 la sută din femei şi 31 la sută din bărbaţi se confruntă cu o problemă sexuală, arată statisticile. Totuşi, puţini vorbesc despre acest subiect şi mai puţini caută ajutor specializat. Din fericire, pentru aproape toate aceste tulburări există soluţii.
http://www.adevarul.ro/societate/sanatate/Cand_viata_sexuala_ramane_doar_o_fantezie_0_240576439.html
CristianNasalean:
Homosexualitate (si aici ma refer la ambele situatii) este ceva care nu este de condamnat. Sau cel putin asta este ceea ce cred eu. Este foarte adevarat ca exista tendinta de a aproba aceasta orientare cand e vorba de fete si de a dezaproba cand e vorba de barbati. Personal mi se pare destul de ipocrit... Am atat prietene cat si prieteni care sunt de partea cealalta a baricadei si sunt niste oameni de milioane. Cum se zice "Live and let live".
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă