Aici se discuta > Subiecte generale
Sexualitate, subiect tabu ?!
Saturnianul:
Nu ştiu cum e la tine Sile, dar eu am evitat întotdeauna să fac generalizări. Le urăsc.
clopotel32:
Catherina si eu sunt de aceeasi parere referitoare la Bogdan!! E un Om intelept. Dar ce te faci in situatia in care esti luata doar din exterior - si nu esti crezuta de sexul tare ca de fapt nu ai apartinut fizic unui alt extraterestru Spre exemplu un viol din adolescenta cu consecinte nefaste asupra atitudinii, asta insemnand ca persoana x nu a mai cedat fizic niciunui barbat pina la o varsta mai inaintata. (31 ani) putand fi dorita de multi . Cum se simte un barbat in postura asta? Norocos sau da bir cu fugitii si cauta tipe experimentate?
Saturnianul:
Înţelepciunea nu m-a scăpat încă de singurătate Cătălina. Dar asta nu m-a făcut să mă schimb şi nici n-o să se întîmple. Ştiu că dacă există cineva care să aprecieze această înţelepciune nu doar admirativ-pasiv, atunci aceea este persoana cu care vreau să fiu. Dacă nu, nu. E mai bine decît să nu fiu singur de complezenţă.
Catherinna:
--- Citat din: clopotel32 din Duminică, 11 Aprilie 2010, 00:17 --- Catherina si eu sunt de aceeasi parere referitoare la Bogdan!! E un Om intelept. Dar ce te faci in situatia in care esti luata doar din exterior - si nu esti crezuta de sexul tare ca de fapt nu ai apartinut fizic unui alt extraterestru Spre exemplu un viol din adolescenta cu consecinte nefaste asupra atitudinii, asta insemnand ca persoana x nu a mai cedat fizic niciunui barbat pina la o varsta mai inaintata. (31 ani) putand fi dorita de multi . Cum se simte un barbat in postura asta? Norocos sau da bir cu fugitii si cauta tipe experimentate?
--- Terminare citat ---
Parerea mea este, ca nu la el e problema ci la ea , dar nu e un capat de lume. Omul, in general are capacitati nebanuite, trebuie doar cautate si adaptate situatiei actuale.
ioanaxxl:
offtopic, un banc care merge cu sexu' su cu sexualitatea ;):
Unul agata si el o pipita si o duce la camera. Se dezbraca amandoi, incepe sa o mangaie si ramane cu un san in mana, femeia fiind leproasa. Realizand toata tragedia si gandindu-se: "Gata, m-am molipsit de lepra", sare in sus de groaza si se catara pe sifonier. Femeia, cum era excitata, il imbie:
- Ce faci, te hotarasti sa cobori sau ti-o arunc acolo sus?...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă