Aici se discuta > Subiecte generale
Sexualitate, subiect tabu ?!
Saturnianul:
--- Citat din: clopotel32 din Sâmbătă, 10 Aprilie 2010, 23:37 ---Merci esti chiar dragut. Prin intrebarea pusa ma simteam chiar penibil. Lumineaza-ma cu "proba contrarie" Sau trebuie sa ne mutam domiciliu pe ADEVAR SAU PROVOCARE? ::)
--- Terminare citat ---
Nu cred că e cazul să ne mutăm acolo. Clocesc eu ceva şi pentru secţiunea aia ;D Asta are legătură cu subiectul de faţă.
Şi nu te simţi penibil. Ştii cînd m-am simţit eu cel mai penibil? Într-o situaţie cînd am vrut să întreb ceva şi n-am întrebat de teamă să nu fiu penibil. Dar dup-aia m-am simţit mai penibil decît m-aş fi simţit dacă întrebam.
Legat de proba contrarie, mai clar ar fi cam aşa: nu fi tristă că un bărbat se gîndeşte la sîni cînd aude de mărime la femei; fii tristă atunci cînd constaţi că ia mărimea aia drept punct de referinţă în aprecierea calităţilor (fie ele şi numai fizice) unei femei. Ăla este un bărbat limitat, inclusiv pe plan sexual.
Catherinna:
@Saturnianul/le, vorbesti ca un om batran... a se intelege intelept ;)
Saturnianul:
Cum zici tu Cathy dragă :) Mie îmi place să cred că vorbesc ca un bărbat care apreciază femeia în totalitatea ei (trup şi suflet). În jocul plăcerii de ce să foloseşti un singur aspect (în cazul de faţă sînii) cînd natura a pus la dispoziţie o multitudine (materiale şi imateriale)? Ar fi o mare risipă de resurse ;)
sile43:
Asta cu.."marimea nu conteaza",e numai poezie.
Saturnianul:
--- Citat din: sile43 din Duminică, 11 Aprilie 2010, 00:10 ---Asta cu.."marimea nu conteaza",e numai poezie.
--- Terminare citat ---
Pentru unii/unele este numai poezie, da.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă