Aici se discuta > Subiecte generale
Sexualitate, subiect tabu ?!
Caroline:
Silviu, pentru soti nu exista niciun link? :hammer:
silviu:
5 idei sexi care se pot termina rău
Vrei să-ţi condimentezi viata sexuală? Ar trebui sa devii mai aventuroasă şi chiar dacă te gândeşti la trimiterea unei fotografii sexy, la o partidă de sex în trei sau la o partidă într-un loc public trebuie să iei în considerare riscurile implicate.
Sex la duş. În timp ce multe idei ar trebui reconsiderate pentru că pot apărea o serie de probleme de reputaţie sau îţi pot da emoţii, prima problemă cu sexul este siguranţa. Dacă eşti suficient de flexibil pentru spaţiul respectiv şi eşti atent să nu aluneci şi să te loveşti, ar putea fi o idee pe care să o iei în considerare.
Caroline:
Articolul ca articolul, da' comentariile... :o
Hristos întreabă cu durere:
- Cum puteti voi, oamenii, să trăiti numai cu interesele voastre imperialiste, materialiste, adică numai cu pofta animalică pentru hrană trupească? Eu am vrut să vă fac dumnezei si fii ai lui Dumnezeu, iar voi fugiti si urmăriti să vă faceti deopotrivă cu animalele de sub jug.
La aceasta, Europa răspunde:
- Esti depăsit. În locul Evangheliei Tale, noi am descoperit zoologia si biologia. Acum cunoastem că nu suntem urmasii Tăi si ai Tatălui Tău ceresc, ci ai urangutanului si gorilei, ai maimutei. Noi acum ne desăvârsim ca să ajungem dumnezei, fiindcă nu recunoastem alti dumnezei afară de noi însine.
Va sa zica de-aici mi se trag mie toate... oO |o ;D
rocky:
comentariul asta mi-a placut:
"de draku fratzilor, vrem sa auzim si noi o poveste adevarata, cu badea ghio si maria (si poate vaca)
deci nu scene alunecoase de threesome la dus.. ci cu scene de sura, cu mult frecus :) "
silviu:
7 sfaturi pentru a avea parte de super partide de sex la orice vârstă
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă