Aici se discuta > Subiecte generale
Sexualitate, subiect tabu ?!
nickyblu:
--- Citat din: silviu din Marți, 03 Aprilie 2012, 13:19 ---7 sfaturi pentru a avea parte de super partide de sex la orice vârstă
--- Terminare citat ---
Aia cu sosetele calde m-a dat pe spate, o sa incerc si eu.........oare merge sa le incalzesc la microunde? Ca nu vreau sa stau o ora langa cuptor ;D
Pe cea cu spalatul vaselor nu o incerc pentru ca mi-e frica sa nu o ia chiuveta dupa mine prin bucatarie :D
Cat priveste cel de-al doilea pahar de vin nu e problema........sar direct la al treilea oO
silviu:
Top 7 fantezii sexuale ale femeilor
Dintotdeauna barbatii au fost curiosi sa afle ce le trece femeilor prin cap, mai ales cand este vorba despre fantezii sexuale. Chiar daca unii cred ca femeile nu prea au fantezii sexuale, lucrurile stau exact pe dos. Femeile sunt chiar experte pentru ca nu-si limiteaza imaginatia. Iata un top 7 fantezii sexuale pe care le au femeile, prezentate de sfatulparintilor.ro.
silviu:
Viaţă sexuală: 7 lucruri pe care le poţi face după o partidă de amor
Viaţa sexuală nu se rezumă doar la partidele de amor, ci şi la ce se întâmplă atât înainte cât şi după acestea. Ştim cu toţii cât de important este preludiul, foarte puţini însă acordă atenţie perioadei de după, care poate face diferenţa în viaţa sexuală.
silviu:
Care crezi că e vârsta la care femeile au cea mai mare satisfacţie sexuală?
Cine spune că viaţa începe la 40 de ani chiar are dreptate şi asta o confirmă un studiu britanic ce a arătat că femeile ajunse la această vârstă au partea de cea mai mare plăcere sexuală.
silviu:
Top 12 alimente care îţi sporesc pofta de sex
Daca aveti probleme cu libidoul nu trebuie neaparat sa apelati la medicamente. Tot ce trebuie sa faceti este sa va umpleti frigiderul cu cateva alimente menite sa va sporeasca pofta de sex.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă