Aici se discuta > Subiecte generale

Sexualitate, subiect tabu ?!

<< < (244/473) > >>

fortuna777:

--- Citat din: optimus sum din Duminică, 22 Mai 2011, 23:26 ---
--- Citat din: fortuna777 din Duminică, 22 Mai 2011, 23:22 ---am citit undeva ca cei care fac sex pe muzica incearca sa creeze ceva artificial tocmai pentru a obtine satisfactie mai mare :D..cica cei care se iubesc de-adevaratelea nu au nevoie de muzica pt a obtine satisfactie sexuala maxima ;D

--- Terminare citat ---
eu pun muzica ca nu imi place scartaitul de la cauciuc si mai scartaie si patul... se accepta ca motiv plauzibil ?

--- Terminare citat ---

aoleu opti ....ce patetic esti...nu stiu daca sa rad sau sa plang :D :'(

optimus sum:

--- Citat din: fortuna777 din Duminică, 22 Mai 2011, 23:29 ---
--- Citat din: optimus sum din Duminică, 22 Mai 2011, 23:26 ---
--- Citat din: fortuna777 din Duminică, 22 Mai 2011, 23:22 ---am citit undeva ca cei care fac sex pe muzica incearca sa creeze ceva artificial tocmai pentru a obtine satisfactie mai mare :D..cica cei care se iubesc de-adevaratelea nu au nevoie de muzica pt a obtine satisfactie sexuala maxima ;D

--- Terminare citat ---
eu pun muzica ca nu imi place scartaitul de la cauciuc si mai scartaie si patul... se accepta ca motiv plauzibil ?

--- Terminare citat ---

aoleu opti ....ce patetic esti...nu stiu daca sa rad sau sa plang :D :'(

--- Terminare citat ---
aparentele inseala ...:) poate da , poate nu ...

carmentoma:
Citat de pe un alt topic: "Asa cum voi simulati orgasmul pt a face placere barbatului iubit, ei bine , asa si noi simulam adoratia constanta si lipsa oricarui alt interes doar pt a va face placere..."

... Nu stiu cum o fi sa simulezi orgasme, ca n-am facut-o niciodata! Pentru mine e mai important sa vad ca celalalt se simte bine in compania mea si fac tot ce imi sta in putinta pentru asta! Chiar daca nu am momente de extaz la un moment dat, stiu ca a fost doar o intamplare, dar nu "simulez" nimic! Cat priveste "adoratia  sau lipsa de interes" eu prefer sa nu ma prefac! Chiar nu pot! Evit persoana, daca imi e nesuferita, dar nu o flatez cu "complimente" gaunoase si lipsite de suport real, doar de dragul de a-i face acesteia(acestuia) placere! Imi displac total oamenii lipicioso/libidinosi, indiferent in ce ambalaj stralucitor ar fi!

optimus sum:
Din cauza a ceea ce ai scris mai sus , imi esti draga si te apreciez draga Carmen... Si cred ca ti-am mai spus asta , nu ?
Dar nu suntem toti la fel nici noi barbatii si nici voi femeile, iar o generalizare ramane o generalizare...

marcutza:
de ce sunt femeile înnebunite după mărimea penisului dacă 75% dintre ele ajung la orgasm DOAR prin stimularea clitorisului?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă