Aici se discuta > Subiecte generale
Sexualitate, subiect tabu ?!
silviu:
sexualitate pe muzici :D merge!
fortuna777:
--- Citat din: silviu din Duminică, 22 Mai 2011, 23:11 ---sexualitate pe muzici :D merge!
--- Terminare citat ---
inca ce bine :D
optimus sum:
--- Citat din: optimus sum din Duminică, 22 Mai 2011, 22:51 ---
--- Citat din: fortuna777 din Duminică, 22 Mai 2011, 22:48 ---de ce dragule?...ai un dinte impotriva vegetarienilor :P
--- Terminare citat ---
o sa deschid un topic cu subiectul asta chiar maine... si vorbim acolo ..aici sunt muzici si e pacat sa stricam ...
--- Terminare citat ---
mea culpa..dar muzica si sexul merg beton ... cel putin la mine ...altii au nevoie de liniste sa se poata concentra altfel nu le iese...sau intra... ;D
fortuna777:
am citit undeva ca cei care fac sex pe muzica incearca sa creeze ceva artificial tocmai pentru a obtine satisfactie mai mare :D..cica cei care se iubesc de-adevaratelea nu au nevoie de muzica pt a obtine satisfactie sexuala maxima ;D
optimus sum:
--- Citat din: fortuna777 din Duminică, 22 Mai 2011, 23:22 ---am citit undeva ca cei care fac sex pe muzica incearca sa creeze ceva artificial tocmai pentru a obtine satisfactie mai mare :D..cica cei care se iubesc de-adevaratelea nu au nevoie de muzica pt a obtine satisfactie sexuala maxima ;D
--- Terminare citat ---
eu pun muzica ca nu imi place scartaitul de la cauciuc si mai scartaie si patul... se accepta ca motiv plauzibil ?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă