Aici se discuta > Subiecte generale
Sexualitate, subiect tabu ?!
almi_gabi:
--- Citat din: silviu din Marți, 10 Mai 2011, 11:02 ---Cum influenţează soarele APETITUL SEXUAL AL BĂRBAŢILOR
--- Terminare citat ---
".......şi au constatat că libidoul creşte în zilele însorite doar în cazul bărbaţilor, soarele neavând acelaşi efect asupra apetitului sexual al femeilor. "
???
marcutza:
asa e :-X
blu3:
--- Citat din: optimus sum din Luni, 09 Mai 2011, 15:08 ---ce vor barbatii in pat ? unii vor diversitate, altii inovatie, altii supunere oarba ...
de obicei cam ce vor de la masina lor , vor si de la femeie in pat. nu va amigiti insa ca odata ce a-ti descoperit ce vrea barbatul vostru de la voi , ve-ti merge asa la infinit...gusturile se schimba si orice barbat ravneste la o masina noua...daca intrebati un barbat ce masina are si ce si-ar dori sa aiba ve-ti observa ca exista mici diferente. ;D
analogia nu are intentie ofensatoare asupra doamnelor si va rog sa o interpretati decat ca si o parere misogina poate si subiectiva .
--- Terminare citat ---
Si doamnele vor sa schimbe masinile proprii din cand in cand, este adevarat ca mult mai rar decat domnii. de ce scrie in dreptul tau vizitator ?
almi_gabi:
--- Citat din: blu3 din Marți, 10 Mai 2011, 12:02 ---Si doamnele vor sa schimbe masinile proprii din cand in cand, este adevarat ca mult mai rar decat domnii. de ce scrie in dreptul tau vizitator ?
--- Terminare citat ---
eu de-abia incerc sa ma conving sa iau carnetul .. pana la masina mai este
"vizitator" ~ poveste de poveste :D
blu3:
--- Citat din: almi_gabi din Marți, 10 Mai 2011, 12:33 ---
--- Citat din: blu3 din Marți, 10 Mai 2011, 12:02 ---Si doamnele vor sa schimbe masinile proprii din cand in cand, este adevarat ca mult mai rar decat domnii. de ce scrie in dreptul tau vizitator ?
--- Terminare citat ---
eu de-abia incerc sa ma conving sa iau carnetul .. pana la masina mai este
"vizitator" ~ poveste de poveste :D
--- Terminare citat ---
??? Nu inteleg. Iartati-mi limitarile.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă