Aici se discuta > Subiecte generale

Sexualitate, subiect tabu ?!

<< < (213/473) > >>

marcutza:
cand spui femeie moale la ce te referi? cu penetratul usor sunt de acord in anumite situatii, momente  ;)

sexul poate fi un maraton (nu ca ar cere partenerul asta), poate fi un tango, un vals samd
poate conduce femeia sau barbatul sau amandoi.

optimus sum:

--- Citat din: Saturnianul din Luni, 09 Mai 2011, 15:45 ---Stati ca nu mai stiu unde am nimerit. La sectiunea auto-moto sau la aia despre sex? Facem si un subiect auto-moto daca e cazul :)

Poate că doamnele nu s-au supărat de comparaţia cu maşina dar eu am rămas un pic nedumerit fiindcă realităţile nu puşcă :) Eu n-am comparat niciodată femeia nici măcar cu altă femeie, d-apoi cu un obiect. Ca să fiu mai explicit, eu vreau ca femeia să fie uşor penetrabilă şi moale. Ceea ce nu pot spune că vreau de la maşina mea :D

--- Terminare citat ---
dpdv strict fizic se poate sa ai dreptate ...comparatiile le faceam dpdv al personalitatii si manevrabilitatii masinilor si a femeilor. de caracterul strict organoleptic al tegumentelor nu am discuta...inca.
usor penetrabila si moale este si o tarta cu visine abea scoasa din cuptor... dar poate fi cu visine sau capsuni, sau chiar cu peste...de gustibus non disputandum ...

Saturnianul:
Moale, adică nu rigidă. Nu vreau sa am senzaţia că fac dragoste cu un manechin de gips  ;D
Da, femeia e bine să fie uneori impenetrabilă/greu penetrabilă. Numai că maşina mi-o doresc în permanenţă impenetrabilă/greu penetrabilă :D

marcutza:
Mirela Chirila, dietă prin sex

"Pot mânca  absolut orice, indiferent de oră. Nu merg la sală, nu fac alt sport decât sex de trei ori pe zi cu iubitul meu! Cred că dragostea te menţine tânără, frumoasă şi cu un corp perfect!”, a declarat apetisanta Mirela

silviu:
Cum influenţează soarele APETITUL SEXUAL AL BĂRBAŢILOR

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă