Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Parfum de tei la Iasi si degustare de vinuri in Republica Moldova 16 - 18 iunie
bruno:
Nimeni vrea sa vine cu mine cu masina ma, plecand de la Constanta?
Am o masina buna si sunt vorbaret, daca nu adorm.
Acept mai ales femeile, dar si barbati, poate. :happy:
Numerul meu e 0736939330 :dance: :yeah: :dance:
Nadia:
Hello,
Sunt nou venita in grupul Singles Camp, ma numesc Nadia Stoianov, merg impreuna cu voi in excursia de la Iasi, si am 2 probleme.
1. Nu reusesc sa adaug numele meu la lista din acest moment a persoanelor care pleaca din Bucuresti, urmand sa ne intalnim la ora 6,30 la aeroportul Otopeni,
4. Nadia S
2. A doua problema este legata de schimbul banilor. In Bucuresti am fost la agentiile de schimb, la agentiile bancilor BRD,BCR, Transilvania Bank si nu fac acest schimb valutar. Am fost in Regie la studentii basarabeni si aveam posibilitatea acestui schimb,dar numai de sarbatori ( Paste, Rusalii ), daca eram informata. Mi-a ramas o singura varianta sa verific luni 13.06.2017 la sucursalele bancilor din Bucuresti. Am sa va comunic miercuri daca am rezolvat.
Va doresc o zi frumoasa,
Nadia
theo365:
16 iun: OTP 8:35-IAS 9:25
1. Simona C
2. Mihai H
3. Nadia S
Stai linistita Nadia, te-am adaugat in locul meu-nu e greu , inserezi textul dorit, apoi cu copy/paste , te adaugi pe lista (aceasta insa nefiind musai obligatorie , in acest caz, insa e bine sa stiti cati va veti intalni in aeroport).Cat despre leii moldovenesti , Lidia cu siguranta ne va da vesti in timp util , nu te ingrijora ! *|* *|* *|*
Zbor lin , sa ne vedem cu bine !!!
mariv_bv:
Buna tuturor,
Eu (sper ca) voi ajunge la Iasi vineri pe la ora 14:00, daca nu, pe la 16:30...Asa ca, daca nu voi ajunge pentru turul pietonal, vin direct la Bolta Rece....
Lidia, am nr. de telefon si voi suna pentru confirmarea orei cand ajung.
Foarte bune informatiile cu schimbul valutar si cu suma aproximativa care ne trebuie, multumesc!
Abia astept sa va intalnesc pe toti si sa revad Iasiul! (n-am mai fost din '83!) *|*
mariv_bv:
Bruno, ca sa nu mai fii trist, as veni eu cu tine, daca faci un ocol pe la Brasov.....si plecarea din Brasov ar fi vineri dimineata!
Si eu tin la sanatate, deci glumesc!
:)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă