Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Parfum de tei la Iasi si degustare de vinuri in Republica Moldova 16 - 18 iunie
theo365:
Heloo tuturor, :flori:
Am gasit pe site-ul cramei , o informatie care ma linisteste oarecum , in sensul ca ei spun acolo cam asa-,,Achitarea in lei MDL - numerar, prin transfer sau cu card bancar.,,
Daca plata este obligatoriu sa se faca -cash- ar fi bine sa stim, in orice caz , eu voi anunta daca cumva pana miercuri nu fac rost de -MDL-(alta varianta , asa cum spunea si Catalin , fiind schimbul valutar in Chisinau, sau la granita ).
Multumesc !
bruno:
Draga Lidia,
Daca te numesti asa, de ce pe profil ai scris Theo? adica Theodora sau Tehodorica sau Theocrate sau nu stiu ce?
Daca nu vrei sa lamuresti asta mister la toata lumea, poti sa o faci joi seara doar pentru mine. :kissing:
Cum spuneam mai devreme gluma nu dauneza grav sanatate ci invers. :thumbup: :dance: :yeah: :applause:
Dar dupa lamurire iti permit sa faci asa cu mine :hammer:
Cer scuze la toata lumea, dar searasta sunt vesel, dar nu stiu de ce. :giggle:
lidia.Iasi:
:) theo365 este o participant/a la excursie care a dorit sa adauge cateva lucruri care tin de organizare si care sunt strict responsabilitatea insotitorului de grup. Theo, apreciez implicarea dar astfel de precizari pot crea confuzii.
Deci, Bruno, eu lidia.iasi sunt insotitorul de grup si nu ma ascund dupa pseudonim *|* Revin cu precizarile:
- schimbati bani in Romania pt ca la Chisinau ajungem dupa Milesti
-la crama platim cash in lei md
lidia.Iasi:
Bruno cel vesel si glumet deja ma bazez pe tine pt atmofera
Misona:
Buna
Daca tot incepem sa planuim ce si cum facem weekendul viitor, propun ca cei din Bucuresti care au respectat recomandarea de zbor si au achizitionat bilet Blueair:
16 iun: OTP 8:35-IAS 9:25
sa ne intalnim pe aeroport la Cafeneaua Lavazza de pe terminal Plecari (e in partea dreapta fata de intrare, cu rosu) pe 16 iunie la ora 6.30 (stiu ca e f devreme, dar dimineata sut cozi f mari la check-in si securitate).
Si ca stim cati trebuie sa fim, deschid o lista mai jos:
1. Simona C
2. Teo
3. Mihai H
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă