Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Parfum de tei la Iasi si degustare de vinuri in Republica Moldova 16 - 18 iunie

<< < (15/33) > >>

mirela123:
buna tuturor.

sunt Mirela din Iasi si am vazut ca ati ridicat ceva probleme legat de schimbul valutar.
daca traseul pe care il parcurgem este prin vama Sculeni, atunci cel mai avantajos schimb este in vama.

asa ca, daca avem rabdare toate se vor rezolva cu bine.
va doresc drum bun si va astept cu drag in orasul celor 7 coline, in inima Moldovei.

wonderland:
Mirela, nici macar nu se trece prin Sculeni, dupa cum scrie in prezentarea excursiei :faint:
Cititi cu atentie toate mesajele inainte de a posta recomandari.

Lidia, insotitorul de grup a lasat deja informatii si cerinte organizatorice pe aceasta tema:

--- Citat din: lidia.Iasi din Joi, 08 Iunie 2017, 20:11 ---IMPORTANT!! Schimbati in orasul de unde sunteti banii. La BCR se poate face comanda si dureaza o zi. Luati in calcul 650 degustarea + suveniruri (800-900 lei md) Daca e nevoie sa suplimentati se pot scoate si de la bancomat din Chisinau. 

--- Terminare citat ---

--- Citat din: lidia.Iasi din Vineri, 09 Iunie 2017, 20:47 ---Daca sunt persoane care nu reusesc sa schimbe bani pana miercuri, va rog sa ma anuntati!!

--- Terminare citat ---

--- Citat din: lidia.Iasi din Sâmbătă, 10 Iunie 2017, 16:09 ---Revin cu precizarile:
- schimbati bani in Romania pt ca la Chisinau ajungem dupa  Milesti
-la crama platim cash in lei md

--- Terminare citat ---

gschipor:
Deoarece programul meu e incert saptamana aceasta, am renuntat la excursia la Milesti si ma scot din lista. Incerc sa ajung la intalnirea din Iasi.

1. Diana
2.Catalin B
3.Costel S
4.Cornelia
5.Mariana
6.Mirela B
7. Monica
8. Mirela B
9.Ioana Psy

ioana_psy:
Buna dimineata!
Inteleg ca s-a eliberat un loc pentru Iasi . Acum ma luati cu voi ? Daca da, cum procedez ? Eu deja mi-am rezervat cazarea in Iasi si vin cu trenul . Deci e ca si cum as fi din Iasi.
Imi confirma cineva  rezervarea ?Trimit  banii online ?

lidia.Iasi:

--- Citat din: ioana_psy din Luni, 12 Iunie 2017, 10:34 ---Buna dimineata!
Inteleg ca s-a eliberat un loc pentru Iasi . Acum ma luati cu voi ? Daca da, cum procedez ? Eu deja mi-am rezervat cazarea in Iasi si vin cu trenul . Deci e ca si cum as fi din Iasi.
Imi confirma cineva  rezervarea ?Trimit  banii online ?

--- Terminare citat ---
Ioana, trimite un email la agentie cu solicitarea pentru a primi detaliile de plata

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă