Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Parfum de tei la Iasi si degustare de vinuri in Republica Moldova 16 - 18 iunie

<< < (12/33) > >>

CatalinB:
Ioana_psy de unde esti?

lidia.Iasi:
Ioana,  din pacate nu mai sunt locuri nici pentru cei din Iasi. Nu te poti inscrie la o actiune fara rezervarea facuta la agentie!

wonderland:

--- Citat din: bruno din Sâmbătă, 10 Iunie 2017, 00:02 ---Multumesc mult CatalinB pentru informatie.
Acum asteptam Lidia sa ne lamureasca frumos, cum de obicei, unde vom intra in republica Moldova.
Nu schimbam sume mari, dar mai bine daca platim mai putin la casa de schimb.  :thumbup:

--- Terminare citat ---

Bruno, Lidia a cam raspuns deja. Vezi un pic mai sus cele doua mesaje ale ei cu recomandari si informatii.
Intrarea in R. Moldova, e precizat deja in programul excursiei, se face prin Albita.

bruno:

--- Citat din: wonderland din Sâmbătă, 10 Iunie 2017, 08:34 ---Bruno, Lidia a cam raspuns deja. Vezi un pic mai sus cele doua mesaje ale ei cu recomandari si informatii.
Intrarea in R. Moldova, e precizat deja in programul excursiei, se face prin Albita.

Multumesc pentru informatie.
Aveam deja citit cele doua mesajele ale Lidiei, intradver foarte clare si eficiente.
Am citit program de acum mult timp si din cauza batrinete aveam uitat :giggle:, dar era scris ca se trece in Albita, nu ca se intra prin Albita.
Si eu fiind italian nu cunosc toate granitele din Romania.  :2funny:
O gluma nu face rau la sanatate si e clar ca am glumit.   :thumbup: :dance: :yeah:
--- Terminare citat ---

wonderland:
Bruno, te inteleg. Mai folosesc si eu scuza asta cu batranetea cand n-am alta mai buna :giggle:
Scria ca se trece pentru ca e valabil in ambele directii. Nu doar se intra, se si iese prin Albita. Oricat de mult v-ar placea sa ramaneti in crama la Milesti, va trebui sa va si intoarceti, nu?

Sper ca e clar ca si eu tocmai iau o portie de sanatate, adica glumesc. :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă