Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Parfum de tei la Iasi si degustare de vinuri in Republica Moldova 16 - 18 iunie

<< < (11/33) > >>

lidia.Iasi:
Buna Bruno. La casele valutare din Palas Mall mai sunt sanse sa gasim lei moldovenesti dar e mai bine sa nu ne bazam pe asta, pentru ca suntem destul de multi si sumele pe care le au ei disponibile, sunt in functie de moldovenii care vin la shopping.
La 10 minute de mers pe jos de la hotel este complexul Palas unde sunt multe terase si restaurante. Acolo este si Palatul Culturii. Alte optiuni sunt Beraria Veche din Copou pe str. Sararie sau Buena Vista.
Sunteti mai multi care veniti de joi si am sa fac tot posibilul sa im termin treburile pana la 19.oo ca sa ne vedem putin.
Daca sunt persoane care nu reusesc sa schimbe bani pana miercuri, va rog sa ma anuntati!!

ioana_psy:
Buna seara si bine v-am gasit ! Vreau si eu la Iasi cu voi . Daca se razgandeste brusc vreo doamna (pentru un motiv mai fericit decat excursia...ii doresc !) , o rog sa imi trimita un mesaj la ioanapsy@gmail.com . Daca are agentia o solutie alternativa ...de ex sa vin cu alt mijloc de transport pana in Iasi, sa ma cazez la acelasi hotel  si sa vin cu voi in Moldova , ar fi minunat .Multumesc mult!

bruno:
Multumesc mult CatalinB pentru informatie.
Acum asteptam Lidia sa ne lamureasca frumos, cum de obicei, unde vom intra in republica Moldova.
Nu schimbam sume mari, dar mai bine daca platim mai putin la casa de schimb.  :thumbup:

CatalinB:
Am circulat des pe aceste rute....si stiu cu ce se mananca! :)

ioana_psy:
Am gasit solutia : am rezervat de pe booking ceva in Iasi, chiar in apropiere de Hotel Dorobanti  .
Asa ca ma inscriu si eu pe lista de Iasi.

deci:

Lista Iasi

1. Diana
2.Catalin B
3.George S
4.Costel S
5.Cornelia
6.Mariana
7.Mirela B
8. Monica
9. Mirela B
10.Ioana Psy

Fiindca sunt noua , imi spuneti va rog daca imi confirma cineva de la agentie rezervarea aceasta ? Multumesc ! Si ...de abia astept sa va cunosc !

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă