Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Parfum de tei la Iasi si degustare de vinuri in Republica Moldova 16 - 18 iunie
admin:
Am vazut cateva fotografii pe paginile de facebook a unor participanti, as aprecia mult sa vedem cateva si aici...acasa. :) Sunt convins ca excursia a placut, Iasi, Chisinau si Milestii Mici au ce arata, Lidia nu doar ca stie o multime de lucruri despre acele locuri, dar le si iubeste. Mi-as dori mult sa stiu ca cei din Iasi au facut o primire la fel de placuta celor din tara, ca cei din Galati si Braila la petrecerea din primavara. O parte din calendarul de actiuni o dirijez de o vreme incoace, poate s-a observat, in prezentarea locurilor cu multi membrii SC.
mariv_bv:
Eu as posta cu drag cele cateva fotografii facute, dar depasesc dimensiunile admise (chiar si fiecare poza in parte)...
Va trebui sa vorbesc cu un coleg sa vedem cum le putem reduce....
wonderland:
Maria, nu e nevoie sa redimensionezi.
Eu si Krondia am testat de curand un alt site de upload (fata de cel care era recomandat mai demult) si merge usor si bine. Vezi ultimele mesaje de aici:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,540.msg125575.html#new
mariv_bv:
Wonderland, voi verifica!
Insa de Pasti 2018 astept un miel, fiindca m-ai botezat!
Glumesc, bineinteles, n-am ce sa fac cu mielul, stau la bloc si nici nu mananc carne de miel....
mariv_bv:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă