Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Parfum de tei la Iasi si degustare de vinuri in Republica Moldova 16 - 18 iunie
mariv_bv:
Am reusit! :dance:
bruno:
Poate am neglijat sa vorbesc mai mult despre participant din Iasi la excursie si cer scuze, dar vreau sa spun ca am fost primiti , noi din tara,foarte prietenos si personal imi am simtit foarte bine.
O multumire speciala pentru ConstinB ce sa straduit in orice mod sa ne simtim bine cu o energie admirabil, dar asta poate depinde de faptul ca Coca Cola din Iasi e minunata si deosebita. :giggle: :thumbup: :happy:
As putea sa fac multe alte nume, dar imi vin in minte doar numele femeilor si cineva va zi ca numai la femei ma gandesc.
Dar intre cele din tara vreau sa mentionez Mihaela psiholog,care imi a facut o sedinta psihologic in timp prinzului la Milestii mici foarte interesant, ce ar fi merita sa fie dublata cu o alta sedinta; dar din pacate nu am tinut ligatura si nu stiu cum pot sa tin in viitor. :hammer: :thumbdown:
In sfarsit, draga Gigi, Ieseni se au purtat super cu noi, cum s-a intemplat la Galati si la Bucuresti, si merit o nota 10!!!! :applause: :applause: :applause:
Maria_Cara:
Buna ziua,
Multumesc agentiei Bon Voyage, Lidiei Mandache, Ralucai, Nataliei din Chisinau si prietenilor SC din Iasi care ne-au facut excursia superba. Am un singur regret, s-a terminat prea repede... Va doresc in continuare vacanta frumoasa, va pup
theo365:
Hello tuturor,
Asadar sa incepem periplul nostru ,prin a descoperi frumosul targ al Iesilor , care cine stie , poate candva va redeveni capitala, pe mine cucerindu-ma definitiv ! Cu siguranta voi reveni pentru a-i savura pe indelete frumusetea, parfumul teilor, nostalgia povestilor eminesciene ....
theo365:
Sambata dimineata ne-am continuat aventura pe plaiuri moldovenesti .Desi vremea nu se anunta tocmai prietenoasa, a plouat exact cand a trebuit si cat a trebuit , astfel incat sa nu ne afecteze pe noi prea tare.Prima noastra oprire a fost la crama de la Milestii Mici , lasandu-va si pe voi sa degustati .......imagini :flori:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă