Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Parfum de tei la Iasi si degustare de vinuri in Republica Moldova 16 - 18 iunie
mariv_bv:
M-am uitat pe prognoza meteo si se pare ca sambata va ploua si va fi racoare si la Iasi si in Republica Moldova, poate ar fi bine sa ne luam ceva haine de ploaie, umbrele....incaltaminte care sa tina la umezeala.
Ne vor prinde bine si in crama la Milesti, unde temperatura este de 12-14 grade.
ioana_psy:
--- Citat din: Forintz din Joi, 15 Iunie 2017, 19:35 ---Raspuns: doresc sa ne intalnim in gara vineri dimineata, numai sa vii cu detalii despre vagon sau locul de intalnire, asa este avem ce discuta pana la destinatie....
--- Terminare citat ---
Eu vin cu trenul de 5:50 si am locul 63 vagon 2 . Ne vedem in tren .
Altfel ...ar trebui sa spun ca sunt roscata si cu pletele in vant si ...ai ameti uitandu-te dupa roscate prin gara de nord .
Si de fapt , eu am doar ...mult umor .
bruno:
Buna ziua tuturor,
a fost o excursie foarte frumoasa si am potut sa apreciez frumosetele lui Iasi, oras plin de farmec si istoria.
Cum mereu grupul a fost vesel si prietenos, dar vreau sa multumesc mult prietena noastra si insotitoara Lidia ca ne a aratat orasul cu profesionalism, prietenie si rabdare.
Acum astept sa me bucur si de Delta cu altul prieten insositor Sel. :thumbup: :applause:
mariv_bv:
Servus,
A fost prima mea participare la o actiune a Singles Camp si mi-a placut! Si grupul si atmosfera si programul si, bineinteles, insotitoarea de grup, Lidia, care s-a straduit si a reusit cu diplomatie sa impace pe toata lumea! Multumesc, Lidia!
Desigur, le multumesc si celor mai vechi in grup, care m-au primit cu bratele deschise! Un multumesc special Teodorei, colega mea de camera, care mi-a "soptit" cate ceva despre fiecare, ca sa nu ma fac de ras!
Bruno si-a revenit cel mai repede si a dat glas gandurilor noastre; bravo Bruno, nici noi nu ne-am fi putut exprima mai bine!
Catalin B, nu stiu de unde-ti iei resursele, esti mereu in verva si-ti multumesc mai ales pentru cina de sambata seara, organizata ca prin farmec!
Avand in vedere toate acestea, dragii mei, mi-e teama ca n-o sa scapati asa usor de mine, o sa recidivez!
Va imbratisez pe toti!
Salutari de la Brasov,
Marcela Ivan
:applause:
:thumbup:
mariv_bv:
--- Citat din: mariv_bv din Marți, 20 Iunie 2017, 08:30 ---Servus,
A fost prima mea participare la o actiune a Singles Camp si mi-a placut! Si grupul si atmosfera si programul si, bineinteles, insotitoarea de grup, Lidia, care s-a straduit si a reusit cu diplomatie sa impace pe toata lumea! Multumesc, Lidia!
Desigur, le multumesc si celor mai vechi in grup, care m-au primit cu bratele deschise! Un multumesc special Teodorei, colega mea de camera, care mi-a mai zis cate ceva, ca sa nu ma fac de ras!
Bruno si-a revenit cel mai repede si a dat glas gandurilor noastre; bravo Bruno, nici noi nu ne-am fi putut exprima mai bine!
Catalin B, nu stiu de unde-ti iei resursele, esti mereu in verva si-ti multumesc mai ales pentru cina de sambata seara, organizata ca prin farmec si pentru toti cei care au vrut sa vina!
Avand in vedere toate acestea, dragii mei, mi-e teama ca n-o sa scapati asa usor de mine, o sa recidivez!
P.S. Sper ca toata lumea stie de gluma, mie asa mi s-a parut!
Va imbratisez pe toti!
Salutari de la Brasov,
Marcela Ivan
:applause:
:thumbup:
--- Terminare citat ---
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă