Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sampanie, castele, muzee, cinegetica si voie buna. Azuga 18 - 20 august 2017

<< < (4/10) > >>

Mihaela Bonatiu:
Buna ziua tuturor,

Ma numesc Mihaela Bonatiu si am profitat de aparitia unui loc in excursia din 18-20 august si am platit astazi avansul!
Am citit toate detaliile de pe site, dar voi fi recunoscatoare daca imi transmiteti orice amanunte pe care credeti ca ar trebui sa le stiu!
Sunt curioasa sa va cunosc!

Va doresc zile frumoase!

wonderland:
Bine ai venit Mihaela.
Daca ai citit pe site, ai vazut ca programul e prezentat detaliat, informatiile despre transport, de asemenea, cerintele pentru ca atmosfera sa fie una faina si prietenoasa sunt si ele mentionate, deci nu stiu ce alte amanunte am putea sa mai dam.
Nu-ti fa griji ca nu raspunde nimeni dintre participanti, sunteti in majoritate nou intrati, "bobocei", mai putin familiarizati cu comunicarea pe forum.
Dar sper din tot sufletul ca, la intoarcere, vor aparea impresii si poze.

Daca totusi ai o intrebare specifica, spune si sigur cineva va raspunde!
Enjoy!

elena stuparu:
 :)Buna dimineata. Sunt Elena Stuparu si abia astept excursia de la Azuga.

LucretiaHerta:
Salut  :)
Vin si eu in aceasta excursie...abia astept  *|* si am niste intrebari.
Eu vin din Cluj, cum ma sfatuiti sa ma alatur grupului. Cluj- Azuga  cu autocarul ajung la 3 dimineata
Am vazut ca se trece prin Brasov,,dar inteleg ca pina acolo se viziteaza Zarnestiul, ar fi mai confortabil pentru mine daca as sti mai multe amanunte.
Ar cam trebui sa-mi fac rezervarile
Multumesc de pe acuma

Gabriel:
Buna ziua. Sunt Gabriel, insotitorul d-voastra al celor 3 zile in zone deosebite,cu multe obiective turistice. Legat de echipament,avand in vedere ca vom vizita destule obiective, imbracaminte lejera, pelerina de ploaie,sapca, de incaltat ar fi indicat pentru traseul Busteni/Cascada Urlatoarea incaltaminte adecvata (adidas cu talpa aderenta/gheata). Am citit recomandarile cu Campina,vom incerca de comun acord sa vedem cum reusim sa le vizitam. Vremea se anunta foarte buna pentru miscare si aer curat  ( nu uitati ca seara in zonele montane este frig..) ! Ne vedem vineri dimineata la Bucuresti !

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă