Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sampanie, castele, muzee, cinegetica si voie buna. Azuga 18 - 20 august 2017

<< < (10/10)

krondia:

--- Citat din: Gabriel din Miercuri, 23 August 2017, 17:30 ---Am vazut centrul vechi al Brasovului din mai multe unghiuri,obositi dar bucurosi de cele vazute (multumim Diana pentru toata prezentarea si caldura cu care ne-ai primit)

--- Terminare citat ---
Si eu va multumesc, m-am simtit foarte bine cu voi. M-a bucurat foarte mult interesul vostru pentru toate obiectivele vizitate si am fost placut surprinsa de cate lucruri stiati deja.
Cu siguranta ne vom mai revedea si cu alte ocazii.

ELENY:
Pot sa spun ca mi-a placut tot . Am vazut locuri noi, am cunoscut oameni frumosi si buni, ne-am inprietenit  si bineinteles ne-am distrat.Multumesc si felicitari !

Rami:
Buna Eleny, din pacate, cu intarziere, am reusit sa vad cum te-ai simtit in prima ta excursie!
Siii, cu bucurie in suflet , vad ca a fost tare fain! :dance: *|*
Ma bucur tare mult pentru tine!
Ghici ce? Asta a fost doar inceputul :giggle:
De fapt, acum ai fost virusata cu SC, botezata, sau, cum vrei tu sa-i spui!
Vor mai urma alte, si alte excursii faine! Vei vedea! Iti doresc sa fii sanatoasa si sa poti merge in cat mai multeee ;)

ELENY:
Buna Rami

Ai dreptate, m-am inscris deja si fac bagaje  pentru drumetia la stana in Marginimea Sibiului.Siiii...mai departe in noiembrie plec la Hajduszoboszlo  *|*

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă