Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sampanie, castele, muzee, cinegetica si voie buna. Azuga 18 - 20 august 2017
ValiF:
Buna Rami! :kissing: Buna tuturor, cunoscuti sau necunoscuti! :)
Ca tot a zis Rami de cocktail-uri cu sampanie in diverse combinatii, vreau sa va zic ca este foarte bun si cel cu afine pe care l-am savurat cu o deosebita placere. ;)
Pesiunea aleasa de organizatori este un loc foarte placut iar la restauratul pensiunii mancarea este foarte buna. Noi, grupul din anul precedent, ne-am bucurat la fiecare cina de preparatele lor. :thumbup:
Pentru cei care merg prima oara intr-o excursie cu SC, este o alegere buna ca sa va acomodati cu acest gen de iesiri alaturi de necunoscuti care va vor deveni repede foarte dragi si poate chiar prieteni. :thumbup:
La Azuga mi-am "luat" si eu botezul si am cunoscut-o pe Rami. :kissing:
Rami draga, daca tot avem amintiri in comun, vreau sa-ti zic ca am vazut tarziu postarea referitoare la palica de pe alt topic. ;)
Si.... daaa, ma bucur ca mai sunt persoane care apreciaza produsele traditionale. :thumbup: ;) :applause:
Toate cele bune! Cu drag, Vali :)
Rami:
Hei,buna Vali! :kissing:
Ce ma bucur ca ne-am reintalnit, chiar si aici pe forum ;)
Ups, ne-ai dat de gol in legatura cu produsele traditionale :giggle:
Dar sa revenim la sampanie, ups, pardon, la Azuga :giggle:
Pentru Eleny si pentru toti cei care vor merge in aceasta excursie, ceea ce am scris noi, Vali si eu, e adevarat, aveti o singura posibilitate sa ne verificati, sa mergeti acolo :giggle:
Nu o sa va para rau! Pe buneee!
Mai vreau sa spun ceva, pentru cei, care merg prima data intr-o excursie SC, la Azuga, de exemplu!
Recunosc ca, am avut emotii anul trecut, fiind prima mea iesire cu SC, ma tot gandeam ca nu cunosc pe nimeni, cum si ce o sa fie, dar, asa cum a spus si Vali, a fost super :yeah:, am vazut atatea locuri, si am aflat atatea lucruri, si chiar mi-am facut prieteni, din prima excursie! ;)
Asa-i locatia e tare faina, cocheta, primitoare, mancarea tare buna, servirea fara cusur!!!
Asa cum am spus, ramane sa verificati voi! :giggle:
Vali, sper sa ne mai reintalnim in direct anul asta ;) :kissing:
Rami:
Buna dimineata tuturor! :)
Stiu ca programul excursiei este bine structurat, dar, as vrea sa va dau un pont! ;)
In ultima zi aveti in program si Casa Domneasca de la Brebu!
Venind dinspre Sinaia, ca sa ajungeti la Brebu, trebuie sa intrati prin Campina, si daca tot intrati in Campina ar fi mare pacat sa nu vedeti si Castelul Iulia Hasdeu si eventual muzeul Nicolae Grigorescu! Sunt foarte aproape unul de celalalt.
Ar cam trebui, sa zicem, sa aveti o ora in plus!
La castel aveti si ghid de la care o sa aflati multe informatii intr-un timp relativ scurt, vreo 30 minute!
La castel intrarea e 10 lei, si cu reducerea de grup cred ca devine 8 lei, si cam asa e si la N Grigorescu!
Nu vreau sa creez probleme, stiu ca programul e deja stabilit, dar, cred ca ar fi mare pacat sa treceti prin Campina si sa nu va bucurati ochii si sufletul cu aceste 2 minuni!
Acum ramane sa stabiliti atunci, Gabi si voi, daca e timp si pentru asta!
Merita, o sa vedeti!
Sanatate multa si zi frumoasa sa aveti, cu spor in toate! ;) :)
Bon Voyage:
27.07.2017 A aparit 1 loc disponibil dintr-o renuntare intr-o camera DBL femei.
ELENY:
Buna ziua tuturor
Multumesc foarte mult RAMI pentru informatii, deasemeni si celorlalti. Recunosc ca ma descurc mai greu, pentru inceput nu prea stiu unde trebuie sa scriu mesajele dar promit ca o sa invat repede.Abia astept sa va cunosc, cat despre revelionul de la Tg. Mures considerati ca m-am inscris deja.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă