Arhiva > Arhiva
Gospodina vs cariera
NICOLAE:
,,Am uitat sa precizez (pentru neincrezatori) ca una din femeile alea frumoase de mi-a fost sefa, desi in 10 ani a lansat o universitate privata singura, in primul rand nu a uitat niciodata sa fie femeie - la 40 de ani dadea pe aerobic, masaje si cosmetice o treime din venituri) si n-a avut niciodata probleme cu barbatii (s-a casatorit la tinerete, are o fata studenta acum, a mers vreo 17 ani cat a mers, pe urma a divortat, a mai avut o relatie de 8 ani si aum doi ani s-a recasatorit cu fiul unui ambasador, ea 50 de ani, el 35. Asta ca sa dau numai un exemplu. Si toate astea se intampla in Romania, evident. Nu vad de ce s-ar exclude una pe alta... depinde de cat e de deschis la cap barbatul aici, nu femeia.''
Coooool!Poate a descoperit elixirul tineretii!
Caroline:
Nu stiu daca l-a descoperit sau nu, adevarul e ca e frumoasa de cand se stie (a castigat consursul de Miss Universitate cand era studenta). Eu insa am descoperit altceva... cred ca "elixirul tineretii" este sa ai un sens in viata si sa faci ce-ti place si sa realizezi ce iti doresti. Ma uit cateodata in felul acesta la oamenii dun jurul meu si, paradoxal, nu aceia care au dus o viata "calduta" par mai tineri, ci aceia care toata viata s-au luptat cu contra-curentii (inclusiv cu prejudecatile altora) ca sa fie pe val si nu sub val sau in voia valurilor. A nu se intelege "pe val" doar financiar sau carieristic sau mai stiu eu ce... in sens larg, a fi pe val inseamna ca te simti bine in pielea ta si in culmea impinirii... indiferent ca esti, de exemplu, politician sau "doar" gospodina. ;)
Guesswho:
adevarat O0
Caroline:
Intamplator, mi-a trecut prin minte un gand de demult.
Cineva povestea despre o vecina a lui din Elvetia, o femeie care, pentru ca avea copii si sotul ei castiga mai mult decat suficient, a decis sa ramana acasa un timp. Mereu acasa, femeia incepuse sa se ingrase, nu-si mai facea coafura si manichiura, nu se mai imbraca nici macar cand iesea. Incepuse sa devina - vorba celui care imi povestea - un peu comme ca, tu sais, comme les femmes quie restent a la maison. Intr-o buna zi, vecina a disparut... lasase casa, sot, copii si fugise cu un biker si banda lui, lasand tot cartierul perplex...
Din toata povestea asta, nu m-a impresionat mai ales sfarsitul, ci... de ce femeile care raman acasa, devin, cu mici exceptii, toate "un pic, asa, ca toate femeile care stau acasa"? De ce nu ne ingrijim pentru noi, pentru copiii nostri, pentru partener, de ce doar pentru... strada si colegii de serviciu?! :(
almi_gabi:
--- Citat din: Caroline din Duminică, 27 Mai 2012, 20:34 ---... de ce femeile care raman acasa, devin, cu mici exceptii, toate "un pic, asa, ca toate femeile care stau acasa"? De ce nu ne ingrijim pentru noi, pentru copiii nostri, pentru partener, de ce doar pentru... strada si colegii de serviciu?! :(
--- Terminare citat ---
pentru ca este mai comod sa nu ai grija de tine, sa dai vina ca nu ai timp, ca trebuie sa te ocupi de casa , de familie si de ce oare sa te mai si aranjezi cand nu mai are cine sa te admire !! :tickedoff:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă