Arhiva > Arhiva

Gospodina vs cariera

<< < (88/91) > >>

bit:
Pai si daca nu mai postez acolo inseamna ca nu mai stiu de gluma? (io zic mai degraba ca-s consecvent faptului ca am spus expres si fara echivoc ca mi-am incheiat activitatea in spatiul respectiv)
Si pe asta cu superioritatea masculina de unde ai scos-o? Ca io nu spun nici macar in gluma (nici la cea mai crunta betie, cred ;D) asemenea aberatii.

Si uite-asa ai reusit sa ma necajesti (transformandu-ma intr-un om serios, ca tine).  :strambatura:

Caroline:
1. Cine-a zis ca era vorba de tine? (Reciteste: am zis ca asa se intampla statistic si am mai lasat loc si de exceptii).
2. Cu necajitu' ti-am zis ca io nu te mai iau in serios.
3. Primele doua se anuleaza de la sine pe un forum unde pove' intre ei neste mai multi necunoscuti.  ;D

rocky:

--- Citat din: bitek din Luni, 16 Aprilie 2012, 14:49 ---Ba nu prea e asa. In momentul in care (singur fiind) esti apreciat pentru ceea ce faci si esti platit corespunzator, jobul ocupa punctul central al vietii tale, dat fiind faptul ca asta compenseaza cumva solitudinea in care te gasesti.

--- Terminare citat ---
poti sa fi apreciat si bine platit si fara a te vinde la propriu unei companii, iar niste bani extra niciodata nu vor putea compensa viata personala (daca mai ai una in conditiile de mai sus); am intilnit persoane care pot impaca bine ambele planuri, dar am avut parte sa vad mult mai multe care efectiv nu traiesc pt altceva decit sa serveasca job-ul ...

almi_gabi:
cred ca pentru o femeie este mai greu pentru ca ea are si servici ( si nu este necesar sa fie cine stie ce cariera !!) si apoi mai are si gospodaria si eventual si grija de copil/ copii deci are multe de rezolvat intro zi si daca mai vrea sa si arate cat de cat prezentabil si ma refer la lucruri simple gen o manichiura, un par cat de cat aranjat si coafat, o tinuta decenta, in fiecare zi alta, un machiaj simplu deci nu farafastacuri, inseamna ca practic se odihneste si ea vreo 2 ore din 24  ???

Caroline:

--- Citat din: rocky din Luni, 16 Aprilie 2012, 21:21 ---poti sa fi apreciat si bine platit si fara a te vinde la propriu unei companii, iar niste bani extra niciodata nu vor putea compensa viata personala (daca mai ai una in conditiile de mai sus); am intilnit persoane care pot impaca bine ambele planuri, dar am avut parte sa vad mult mai multe care efectiv nu traiesc pt altceva decit sa serveasca job-ul ...

--- Terminare citat ---

:applause:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă