Arhiva > Arhiva

Gospodina vs cariera

<< < (90/91) > >>

balanta:
... nu mi s-a intamplat pana acum sa-mi pun problema ca nu are cine sa ma admire ...ma admir io pe mine ! :yeah: ... cred ca e legat de mentalitate ... zilele astea am auzit o chestie de mi-a stat si inima nu numa' mintea ... " ca pana si a rade , pt o femeie denota neseriozitate "...mey...io care-s cu gura pana la urechi tot timpul, si nu numai eu ?...va dati seama ce "rapandula " sunt ?...apoi sa mai mergi si la sala, sa te aranjezi in fiecare zi, sa fii cocheta ... va dati seama cat de neserioase pot fi femeile carora le pasa mai mult ele decat de casa ? ... bleah ... mentalitate balcanica  |o

Guesswho:

--- Citat din: Caroline din Duminică, 27 Mai 2012, 20:34 --- De ce nu ne ingrijim pentru noi, pentru copiii nostri, pentru partener, de ce doar pentru... strada si colegii de serviciu?!  :(

--- Terminare citat ---
io o fac pentru mine in primul rand, pentru ca-mi place imaginea mea din oglinda. imi place sa fiu aranjata chiar si prin casa, port intotdeauna haine in care ma simt si arat bine. nu conteaza ca sunt doar eu si fii-meu, important e sa ma simt bine.
cei care ma cunosc stiu ca-i adevarat ce spun  O0

silviu:

--- Citat din: Guesswho din Luni, 28 Mai 2012, 11:38 --- imi place sa fiu aranjata chiar si prin casa, port intotdeauna haine
--- Terminare citat ---
intotdeauna? :( :-\

Guesswho:
Silviu.... :knuppel2: ca meriti

luciamanta:

--- Citat din: Guesswho din Luni, 28 Mai 2012, 11:38 ---io o fac pentru mine in primul rand, pentru ca-mi place imaginea mea din oglinda. imi place sa fiu aranjata chiar si prin casa, port intotdeauna haine in care ma simt si arat bine. nu conteaza ca sunt doar eu si fii-meu, important e sa ma simt bine.
cei care ma cunosc stiu ca-i adevarat ce spun  O0

--- Terminare citat ---
Te cred si te inteleg, Guesswhoo. In ceea ce ma priveste, trebuie să recunosc că, în primul rand trebuie sa ma plac eu, aceasta este ideea. O imagine plăcută şi îngrijită denotă respect faţă de mine însămi. În acelaşi timp, îmi place să fie ordine şi curăţenie în casa mea.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă