Arhiva > Arhiva
Gospodina vs cariera
Caroline:
Am uitat sa precizez (pentru neincrezatori) ca una din femeile alea frumoase de mi-a fost sefa, desi in 10 ani a lansat o universitate privata singura, in primul rand nu a uitat niciodata sa fie femeie - la 40 de ani dadea pe aerobic, masaje si cosmetice o treime din venituri) si n-a avut niciodata probleme cu barbatii (s-a casatorit la tinerete, are o fata studenta acum, a mers vreo 17 ani cat a mers, pe urma a divortat, a mai avut o relatie de 8 ani si aum doi ani s-a recasatorit cu fiul unui ambasador, ea 50 de ani, el 35. Asta ca sa dau numai un exemplu. Si toate astea se intampla in Romania, evident. Nu vad de ce s-ar exclude una pe alta... depinde de cat e de deschis la cap barbatul aici, nu femeia.
bit:
Si totusi sa nu exageram. O relatie intre parteneri cu aceasta diferenta de varsta are ...nu stiu, sub 5% sanse de reusita pe termen lung. La un moment dat biologicul acutizeaza la max aceasta diferenta.
Iar treaba cu deschisul la cap seamana cu aruncatul proaspat-defunctei feline in curtea vecinului.
Caroline:
--- Citat din: bitek din Luni, 16 Aprilie 2012, 16:03 ---Iar treaba cu deschisul la cap seamana cu aruncatul proaspat-defunctei feline in curtea vecinului.
--- Terminare citat ---
Exact. Cand unui barbat nu-i mai place femeia lui doar fiindca la un moment dat s-a dovedit mai buna ca el intr-un mic detaliu cum ar fi cariera, asta este pretextul pe care i-l arunca. ;D
bit:
Si asta e adevarat! ;D Insa asa cum un barbat integru isi recunoaste demn infrangerile (desi ce spui tu nu e infrangere, sa ne fie clar, e (poate fi) un fapt, o constatare a unei realitati. Place sau nu, asta e, tre` sa-l iei ca atare) asa recunoaste (trebuie! caracterul nu te lasa sa faci altfel) si pe cei mai buni ca el. Cu demnitate.
Si totusi tenisul cu pisica peste gard nu se referea la asta, stii bine ;D. E o replica demna mai degraba de topicul unde subsemnatul nu mai calca.
Caroline:
--- Citat din: bitek din Luni, 16 Aprilie 2012, 16:57 ---E o replica demna mai degraba de topicul unde subsemnatul nu mai calca.
--- Terminare citat ---
:oops: acum cine nu stie de gluma aici?!
Mi se pare normal... barbatii nu au niciodata aceasta problema. Daca, pe langa cariera, mai sunt si gospodari, sunt demni de lauda, spre deosebire de majoritatea femeilor, care aproape niciodata nu sunt destul de bune ori in una, ori in alta. Asta este un fapt statistic, de la care persoanele de fata pot (sau nu) sa constituie exceptii, depinde de ele... 8)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă