Arhiva > Arhiva

Gospodina vs cariera

<< < (86/91) > >>

silviu:
Sexul este DECISIV pentru cariera femeilor

Un studiu controversat a ajuns la concluzia că femeile aleg să-şi construiască o carieră pentru că le este frică de faptul că sunt neatrăgătoare pentru a se căsători. Echipa de cercetători, formată din trei femei şi doi bărbaţi, consideră că femeile ”vor alege servieta în detrimentul unui posibil copil” când sunt prea puţini bărbaţi în jur.

Caroline:
Cred si eu ca e controversat studiul asta.  :o Am cunoscut o groaza de femei frumoase de cariera (cel putin in Romania, nu in America), doua mi-au fost chiar sefe, una imi e si-acum. In ce ma priveste (fara sa ma incadrez printre ele) intotdeauna am reusit sa fac mai mult profesional atunci cand a existat si pentru cine sau pentru ce, ca femeie, nu doar ca individ. 

almi_gabi:

--- Citat din: silviu din Duminică, 15 Aprilie 2012, 17:42 ---........
Un studiu controversat a ajuns la concluzia că femeile aleg să-şi construiască o carieră pentru că le este frică de faptul că sunt neatrăgătoare pentru a se căsători. ...
--- Terminare citat ---

sa vad si eu una din astea, carieriste, care ceruta de nevasta zice nu si nu si nu si continua cu cariera si sa nu spuenti ca pe masura ce inainteaza in cariera nu mai gasesc parteneri, ca barbatii sunt intimidati de ele  :coolsmiley:

rocky:
intrebarea e daca mai gasesc sa se incadreze la standardele lor!   :rtfm:

... iar faza cu cariera mi se pare mai mult moda decit ceva neaparat necesar (valabil pt ambele sexe); una e sa lucrezi pt un salariu si sa-ti faci bucatica ta de treaba conform programului si alta e sa te dedici unei companii trup si suflet, 24/7, iar la tine in casa sa bata vintul ... mai ales cind nu esti stapinul acelei afaceri - asta in ochii mei este prostie

bit:
Ba nu prea e asa. In momentul in care (singur fiind) esti apreciat pentru ceea ce faci si esti platit corespunzator, jobul ocupa punctul central al vietii tale, dat fiind faptul ca asta compenseaza cumva solitudinea in care te gasesti. Bine, io-s constient ca e aproape utopic ceea ce spun aci, pe plaiuri moritice, insa...nu e chiar exclus. Si nu cred ca-l poti condamna pe cel care face asa, nu vad motivul. Sa fii bun si dedicat in ceea ce faci, categoric nu-i prostie.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă