Arhiva > Arhiva
Gospodina vs cariera
Victorman:
Eu unul cred(parere personala) ca nu conteaza intr-o relatie ce alege o femeie intre gospodina si cariera. Daca este o gospodina(mancare+curatenie super) si aduce in casa o anumita suma sau o femeie care alege cariera(banii) , nu stiu este o diferenta mica(insesizabila), cea care alege cariera va plati femeie ptr curatenie......etc. Nu stiu repet dupa parerea mea conteaza ce faci cu barbatul de langa tine cu putinii bani care ii ai, cu putinul timp care il ai sau invers. Chiar cred ca conteaza omul si sentimentele. Daca gresesc nu-i bai asta-i parerea mea :hammer:
Caroline:
Subscriu... inclusiv in sens invers barbat-femeie. Pana la urma exista cupluri care supravietuiesc chiar si la mii de km distanta pentru un timp dat pentru cariera si altele, care nu supravietuiesc desi toate conditiile ar fi - teoretic - indeplinite. Cum? Cred ca asa cum spune Victor. :)
Victorman:
Te rog nu ma da exemplu ca-s un exemplu tare prost, asta din proprie experienta :'(
Caroline:
Eu ziceam sa facem ce spune popa, nu ce face popa... ca despre asta nu avem cunostinta. ;)
Victorman:
--- Citat din: Caroline din Vineri, 23 Martie 2012, 21:20 ---Eu ziceam sa facem ce spune popa, nu ce face popa... ca despre asta nu avem cunostinta. ;)
--- Terminare citat ---
Nuuuuuu intelege gresit asta am facut sau poate am sa fac in continuare dar NU-I BINE :uglystupid2:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă