Arhiva > Arhiva

Gospodina vs cariera

<< < (79/91) > >>

Sara:

--- Citat din: almi_gabi din Duminică, 08 Ianuarie 2012, 14:47 ---mai curand as zice ca se dezvolta acea varianta in care se face comert cu produsele obtinute in casa - sunt peste tot targuri de acest gen si au cautare -unele sunt chiar gustoase

--- Terminare citat ---

Interesant!
Eu insa n-am nici talentul asta  ;)!
La capitolul "productie" stau cam slabut  :D!!!

Caroline:
Vad ca, de foarte multa vreme, nici gospodina nici cariera nu ne mai intereseaza. Poate ca avem destui ani ca sa fi trecut deja prin ambele si asa am redevenit copii... pe topicurile de distractie, exclusiv.  :angel:

micaela:
stimata doamna profesoara,
intrucat dihotomia la care v-ati referit (gospodarie-cariera) marcheaza irevocabil paradigma existentiala a femeii moderne (si romane), provocandu-i sfasieri si angoase prospectiv futurologice, subconstientul freudian este profund marcat si se cere detensionat prin manifestari decompresive in spatiul virtual, ceea ce conduce la concluzia dumneavoastra fortuita, pertinenta si salutara  ;D ca (ne) copilarim pe-aicisea in cel mai neserios mod cu putinta.  ;D

si-acum pe mine ma scuzati putin, ca m-am trezit iar cu o problema de mate si smiorcaieli, deci tre' sa rezolv situatia dramatica.  :)

almi_gabi:

--- Citat din: Caroline din Joi, 22 Martie 2012, 20:15 ---Vad ca, de foarte multa vreme, nici gospodina nici cariera nu ne mai intereseaza. Poate ca avem destui ani ca sa fi trecut deja prin ambele si asa am redevenit copii... pe topicurile de distractie, exclusiv.  :angel:

--- Terminare citat ---

cariera presupune sa te distrezi iar gospodina trebuie sa fii copil ca sa te inhami la asa ceva    

Caroline:

--- Citat din: micaela din Joi, 22 Martie 2012, 20:26 ---stimata doamna profesoara,
intrucat dihotomia la care v-ati referit (gospodarie-cariera) marcheaza irevocabil paradigma existentiala a femeii moderne (si romane), provocandu-i sfasieri si angoase prospectiv futurologice, subconstientul freudian este profund marcat si se cere detensionat prin manifestari decompresive in spatiul virtual, ceea ce conduce la concluzia dumneavoastra fortuita, pertinenta si salutara  ;D ca (ne) copilarim pe-aicisea in cel mai neserios mod cu putinta.  ;D

si-acum pe mine ma scuzati putin, ca m-am trezit iar cu o problema de mate si smiorcaieli, deci tre' sa rezolv situatia dramatica.  :)

--- Terminare citat ---

:) stimata doamna... nu se stie ce, no comment, ca nu mai pot scrie, rad in hohote!  :2funny:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă