Arhiva > Arhiva

Gospodina vs cariera

<< < (81/91) > >>

Caroline:
Nu mai asculta ce spune lumea, Victor. E bine ce ti-e tie bine. Punct.

Victorman:
Cred ca m-ai cunoscut, nu ma intereseza ce spune si ce gandeste lumea. Asta simt ,asta fac....am spus ca nu-i bine atat

Caroline:
Atunci inseamna ca E BINE. Keep walking!

Guesswho:
ideal e de pastrat un echilibru, dar daca ar fi sa aleg intre cele doua, aleg cariera...ce-i de facut prin casa, fac in limita timpului disponibil, iar daca ma dedic foarte tare cratitelor si mopului, Maria (ajutorul meu) ce mai face?  ::)
mai bine sa am un job care-mi aduce bani si imi permit sa am si o femeie pt menaj si sa mananc la restaurant (nu zilnic, ca imi place sa gatesc, dar mai rar, sa nu fac din asta un titlu de glorie  ;D)

almi_gabi:

--- Citat din: Guesswho din Marți, 27 Martie 2012, 11:41 ---...... iar daca ma dedic foarte tare cratitelor si mopului, Maria (ajutorul meu) ce mai face?  ::)....

--- Terminare citat ---
pleaca in vacanta !!??   :yeah:

--- Citat din: Guesswho din Marți, 27 Martie 2012, 11:41 ---mai bine sa am un job care-mi aduce bani si imi permit sa am si o femeie pt menaj si sa mananc la restaurant (nu zilnic, ca imi place sa gatesc, dar mai rar, sa nu fac din asta un titlu de glorie  ;D)

--- Terminare citat ---
nu s-ar zice la cate retete sti ;D
chiar cred ca iti place sa gatesti si ma gandeam ca poate cariera ta este una in gastronomie   :happy:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă