Arhiva > Arhiva

Gospodina vs cariera

<< < (78/91) > >>

Sara:

--- Citat din: balanta din Sâmbătă, 07 Ianuarie 2012, 22:56 ---sincer nu-mi pasa daca sunt gospodina sau atat timp cat ceea ce face o gospodina mie nu-mi trebuie si nu-mi foloseste la nik...

la mine calea de mijloc e sa imi gasesc echilibrul prin ceea ce fac ....si o fac cu placere si bine....
--- Terminare citat ---

Subscriu  :D :D :D!

Monique:

--- Citat din: balanta din Sâmbătă, 07 Ianuarie 2012, 22:56 ---la mine calea de mijloc e sa imi gasesc echilibrul prin ceea ce fac ....si o fac cu placere si bine....da merge si cate un pui umplut cateodata sau cate o placinta!

--- Terminare citat ---
Ca bine le zici!

silviu:

--- Citat din: balanta din Sâmbătă, 07 Ianuarie 2012, 22:56 ---da merge si cate un pui umplut
--- Terminare citat ---
cu aer? ???

balanta:
Silviu, azi in timp ce ma plimbam pe faleza ma gandeam la forum si chiar imi dadeam seama ca nu te-am mai vazut demult.  :)
Puiul umplut cu orez si alune!  ;)

almi_gabi:
eu gasesc dificil sa fiu gospodina pe meleagurile astea darmite' prin alte tari - cat despre 24 din 24 - un gen de full, full  time - l-am vazut si eu la bunica mea dar de atunci s-au schimbat multe si nu stiu daca ideea de a avea o gospodarie pusa la punct mai este la fel perceputa ca acum 50 de ani
mai curand as zice ca se dezvolta acea varianta in care se face comert cu produsele obtinute in casa - sunt peste tot targuri de acest gen si au cautare -unele sunt chiar gustoase

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă