Arhiva > Arhiva
Gospodina vs cariera
Caroline:
Gospodinele de cariera, cum sunt romancele care lucreaza in Italia si Spania, intra tot la acest topic? ;)
Sara:
--- Citat din: Caroline din Sâmbătă, 07 Ianuarie 2012, 01:21 ---Gospodinele de cariera...
--- Terminare citat ---
:o
adica cum sunt alea?
multilateral dezvoltate?
La mine in cap ori esti gospodina (si am niste definitii personale pentru gospodine) ori esti carierista (si la fel am niste definitii).
Si, evident, si calea de mijloc: nu esti nici, nici. Dar sa fii si gospodina si carierista, cam greu de crezut.
Acum, poate ar trebui definita gospodina: e single sau ba? Ca daca e single, sa stergi praful si sa pui aspiratorul saptamanal, sa faci cumparaturi din market, asta nu inseamna ca esti gospoodina.
balanta:
Sara, chiar, ce intelegi tu prin gospodina?...cred ca fiecare avem perceptii diferite ;)
Sara:
In conceptia mea gospodina pune muraturi, face zacusca, freaca geamuri, are casa luna 24 de ore din 24, face mancare zilnic, face cumparaturi, pune masa, strage masa (in general cam toate activitatile pe care le face o femei casnica), face prajituri, daca sta la curte mai sunt si acolo o groaza de activitati (pune flori, legume, strange frunzele, etc) si tot ce face, face nu din obligatie ci din placere. A fi gospodina din obligatie nu e acelasi lucru zic eu cu a fi gospodina pentru ca esti gospodina si faci din placere totul.
Eu una nu-s nici una, nici alta!
Voi...cum vedeti gospodina?
balanta:
wow....asta e super-women....ma rog...acum serios...nu stiu...daca ma iau pe mine care nu manac mancare gatita zilnic, care cumparaturile le fac o data pe saptamana, care manac fructe si nu prajituri....atunci nu sunt gospodina...de curat nu mai zic ca am o femeie la 2 saptamani...da ud florile ( asta se pune?)...ma las pagubasa ca sincer nu-mi pasa daca sunt gospodina sau atat timp cat ceea ce face o gospodina mie nu-mi trebuie si nu-mi foloseste la nik...
la mine calea de mijloc e sa imi gasesc echilibrul prin ceea ce fac ....si o fac cu placere si bine....da merge si cate un pui umplut cateodata sau cate o placinta!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă