Autor Subiect: Incursiune pe Cheile Nerei 6 - 9 iulie 2017  (Citit de 55317 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ioanabil

• Full Member
  • Mesaje postate: 240
Re: Incursiune pe Cheile Nerei 6 - 9 iulie 2017
« Răspuns #135 : Luni, 03 Iulie 2017, 12:52 »
ASA ARATAM EU DUPA CE AM GUSTAT ACUM 5 ANI DIN PALINCA. oO

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #136 : Luni, 03 Iulie 2017, 12:56 »
Deci, pentru tine, exclusiv apa, ceai, lapte sau sucuri naturale. :giggle: :happy:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline ioanabil

• Full Member
« Răspuns #137 : Luni, 03 Iulie 2017, 13:04 »
DA  :D. Si ma *|* :dance: bucur ca nu mai este asa cald. :whistle:

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #138 : Luni, 03 Iulie 2017, 13:13 »
Imi vine sa rad. Oare acum, cu atata palinca adusa in discutie, ce si-o fi  imaginand Stefan sau orice alta persoana care da de dialogul nostru glumet?  :faint: :2funny:
L-am adus in discutie pe Stefan, dat fiind ca el, de la inceput si-a exprimat o nelamurire:
Hello, everybody!
Am rezervat si eu un loc in aceasta calatorie si abia astept sa va cunosc, insa am o oarecare nelamurire: am nimerit cumva intr-o expeditie destinata...femeilor??? Nu ca mi-as face griji... :)
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline ioanabil

• Full Member
« Răspuns #139 : Luni, 03 Iulie 2017, 14:01 »
Il dam noi pe brazda ii cumparam  :flori: pr?jituri, dansam :dance: *|* spunem bancuri si la sfarsit bezele :-* adica pupicei de ramas bun si in prima mea excursie in 2015 la Baile Herculane aveam un singur baiat in gasca si a fost tare rasfatat insa ia trebuit ceva timp sa se acomodeze. Acest dialog este dovada ca luam voia buna cu noi, cu sau fara palinca.

Offline Bon Voyage

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 624
« Răspuns #140 : Luni, 03 Iulie 2017, 15:37 »
Plecare Bucuresti 06.07.2017 :ora 07:00 statia de benzina MOL PACII linga statia de metrou, Bulevardul Iuliu Maniu.
AUTO :microbuz B-284-NEW
SOFER :Bogdan tel 0751/753330
Pentru conexiuni la traseu sunati soferul in ziua plecarii si stabiliti locul de imbarcare.

Offline Corneliu Ionescu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
« Răspuns #141 : Luni, 03 Iulie 2017, 17:03 »
Salutare tuturor,

Microbuz Iasi. Traseu: Iasi – Piatra Neamt – Gheorghieni – Praid – Tarnaveni - Alba Iulia – Sebes Alba – Orastie – Hateg – Sarmizegetuza – Otelul Rosu – Resita – Oravita – Sasca Romana
1. Popa G. - urc din Alba Iulia
2. Mihaela T. (urcare din Iasi)
3. Monica S - urcare din Alb? Iulia
4. Luca S - urcare din Alba Iulia
5. Alis G - urcare din Iasi
6. Ioana B (urcare din Gheorgheni)
7. Oana L - urcare din Tg. Neamt
8. Cristian C - Alba Iulia - doresc cazare in Alba Iulia
9. Tatar V. - Roman
10. Anca C - urcare Piatra Neamt
11. Raluca M. - urcare Piatra Neamt
12. Octavia D. - urcare Alba Iulia (sau Sebes)astept confirmare  :help: Daca nu va abateti mult din drum ca sa treceti prin Sebes (daca microbuzul merge pe A1 va abateti); daca se merge pe E68, o oprire la benzinaria MOL e OK pt mine,  as prefera de acolo sau de unde imi propuneti daca nu, o sa vin pana in Alba Iulia.
13. Diana C - urcare in Alba Iulia-as dori si cazare in Alba-Iulia
14. Geta T. - urcare Iasi

Microbuz Bucuresti Traseu: Bucuresti – Pitesti – Slatina – Craiova – Drobeta Tr Severin – Orsova – Sasca Romana
1. Elena Gatiu, urcare din Bucuresti
2. Violeta Deaconescu,urcare din Drobeta Tr Severin
3. Nina Petre, Bucuresti
4. Eugenia Enache
5. Mariana Costache - urcare din Bucuresti
6. Cristina G, Bucuresti
7. Marin M-Bucuresti
8. Camelia I - Bucuresti
9. Daniela-Mirela F - Bucuresti.
10. Angelica C - Bucuresti
11. Madalina G- Bucuresti.
12. Valentin N - Bucuresti.
13. Creteanu Simona -urcare din craiova
14. Lili V- Bucuresti
15. Daniela T -Bucuresti
16. Olivia Bucuresti
17. Lucian B- Bucuresti
18. Manuela N - Bucuresti
19. Angela Alecu - Bucuresti
20. Gabriela Gheorghe- urcare din Pitesti
21. Ciocoiu Ioana, urcare din Bucuresti
22. Andreea Anghelescu - Bucuresti
23. Elena Demetrescu -Bucuresti
24. Adriana Luca - Bucuresti
25. Gheorghe Alexe - Bucuresti
26. Marina Moraru Bucuresti
27. Eugenia F. - Bucuresti
28. Corneliu I. - Bucuresti

Offline lidia.Iasi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 418
« Răspuns #142 : Luni, 03 Iulie 2017, 17:55 »
Informatii transport Iasi
Plecarea din Iasi este miercuri, 05.07, ora 07.00 din parcarea Billa, langa gara.
Masina este Opel Zafira albastra, nr meu de telefon 0743 122214
Roman - ora 08.30 la benzinaria OMV de langa Gara
Piatra Neamt - ora 09.30 in parcarea de la Gara
Gheorgheni - 11.30 la Benzinaria MOL, str. Gabor Aron, pe E578, la intrarea dinspre Miercurea Ciuc

La Alba Iulia vom ajunge in jur de ora 15.00
Cazarea este la Vila Steaua Nordului, Bulevardul Republicii, la 15 minute de mers pe jos de Cetatea Alba Carolina
Joi, 06.07, plecarea este la 09.00 din parcarea pensiunii. La 9.30 vom ajunge in Sebes.
Octavia, te anunt miercuri locul de intalnire, dupa ce vorbesc cu soferul microbuzului inchiriat din Alba

Informatii transport Bucuresti
Plecare Bucuresti 06.07.2017 :ora 07:00 statia de benzina MOL PACII linga statia de metrou, Bulevardul Iuliu Maniu.
AUTO :microbuz B-284-NEW
SOFER :Bogdan tel 0751/753330
Pentru conexiuni la traseu sunati soferul in ziua plecarii si stabiliti locul de imbarcare.

Offline Octy1958

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 16
« Răspuns #143 : Luni, 03 Iulie 2017, 19:28 »
Ok Lidia, astept vesti, o sa fiu unde mi se spune la ora exacta  O0

To be or not to be "palinca" .... va las in ceata  ;) ;D :crazy2: :coolsmiley: :dance: :P

Offline Stefan Fulop

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #144 : Luni, 03 Iulie 2017, 22:00 »
Il dam noi pe brazda ii cumparam  :flori: pr?jituri, dansam :dance: *|* spunem bancuri si la sfarsit bezele :-* adica pupicei de ramas bun si in prima mea excursie in 2015 la Baile Herculane aveam un singur baiat in gasca si a fost tare rasfatat insa ia trebuit ceva timp sa se acomodeze. Acest dialog este dovada ca luam voia buna cu noi, cu sau fara palinca.

Wow, curiozitatea ma copleseste acum! Mi-e teama doar sa ma gandesc ce va fi dupa atata palinca, desi sunt sigur ca numai gura de voi  :D ;) ;D Oricum, abia astept sa fiu rasfatat  ::) :applause: :yeah: :bow:

Offline ioanabil

• Full Member
« Răspuns #145 : Luni, 03 Iulie 2017, 22:22 »
Poti sa aduci o sticla mica, desfacem capacul, mirosim si e suficient. ;)
Pentru Stefan
Intai facem cunostinta, vedem cat de sociabil esti si apoi trecem la operatiunea rasfat.

Offline f-1969

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 74
« Răspuns #146 : Luni, 03 Iulie 2017, 23:25 »
Buna seara! Vreau si eu o precizare. Benzinaria e MOL Pacii si atunci sa inteleg ca trebuie sa aung la statia de metrou PACII?

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #147 : Marți, 04 Iulie 2017, 07:18 »
Statia de metrou se afla la 200 m, pe aceiasi parte, de statia de benzina Mol (fosta Agip). Este locul de plecare atunci cand iesim spre autostrada Bucuresti - Pitesti.

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #148 : Marți, 04 Iulie 2017, 08:02 »
Stefan, esti prea increzator. Daca raspunsul meu are si un sambure de adevar? :crazy2: >:D
Da, Stefan, intr-o expeditie a amazoanelor, sau, cine stie, o fi vreun sabat de vrajitoare? Bine ca e dupa Sanziene, ca altfel de puteai teme si de vreun joc al Ielelor... :strambatura: :D
Asta asa ca sa nu te lasi coplesit de curiozitate.  :whistle:

Ioana, vezi ca nu e ca la Herculane. (in general nimic nu e cum a fost, dar tocmai asta e frumusetea, nu? sa fim pregatiti pentru prezent) Adica, nu e singurul. Posibil sa ne trezim cu reclamatii de tratament preferential si discriminatoriu. ;) Eu nu ma bag la cumparat atatea prajituri. Si in ultima vreme ascult doar bancurile proaste difuzate la stiri. :2funny: :faint:
Cat despre palinca, nu stiu ce coace octy, eu ma refeream doar la o probabilitate. De altfel. sunt convinsa ca apa va fi la mare cautare. Dupa bere  ::)  ;D :angel:

Hai ca, pentru unii dintre noi, mai e o doar  zi de munca, de inchis bagajul si o singura noapte inainte de a pleca la drum.  :dance:

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #149 : Marți, 04 Iulie 2017, 09:54 »
Ma bucur ca de aici n-au disparut  toate fotografiile.
Am cautat si pe youtube si am gasit

1 filmulet postat de Gigi (cred ::) ) cu imagini din excursia din 2012. Uau, cred ca e printre excursiile cele mai longevive, chiar daca nu e singura reluata. fara intrerupere, an de an. Cu siguranta e prima cu un numar atat de mare de locuri/participanti.  :)

! No longer available

2. am aruncat un ochi si pe stirea protv de acum cateva seri, de care spunea octy. Cheile Nerei prin ochii unor canadieni.
http://stirileprotv.ro/stiri/travel/locul-inca-necunoscut-turistilor-zace-ascuns-in-inima-muntilor-turist-din-toronto-am-vazut-poze-si-ne-am-dorit-sa-venim.html

Dupa cum vedeti, incep sa nu mai am gandul la munca. Imi fac...incalzirea.   :magic: