Am raspuns in viteza, de pe telefon. Dar, cum spuneam ora plecarii e precizata pe prima pagina, la descrierea excursiei. Ba, chiar e mentionata 2 mesaje mai sus de adrianaluca, mesaj la care chiar tu ai raspuns.

Deci, 7 dimineata e ora plecarii din Bucuresti. informatia e data de la inceput tocmai pentru ca fiecare sa poata sa-si dea seama, chiar inainte de a se inscrie, daca si cum poate ajunge.
Am admirat mereu la
Gigi aceasta grija sa ofere toate detaliile. Numai ce culoare sa aiba...hainele (am vrut sa zic altceva, dar am zis sa nu exagerez

) nu ne spune. Intr-un fel cred ca acest lucru se intoarce impotriva lui, pentru ca lumea cand vede textele lungi se sperie sau isi imagineaza ca-s povesti. Nu-s! Cei care ati citit, sau ati fost deja in excursii SCT stiti deja ca toate informatiile sunt importante.
Si
Lidia, din cate o cunosc eu e la fel de grijulie si responsabila.
Nicio informatie utila nu apare prea tarziu, iar lucrurile importante nu sunt uitate. Mai ramane doar ca noi, participantii, sa citim, sa ne pastram calmul si sa avem in minte ca organizatorii au propria lor lista de prioritati.
Eu zic sa folosim timpul asta ca sa mai citim o data prezentarea, poate ne-a scapat ceva, poate ceva nu ne e clar. Ceea ce ma pregaesc sa fac si eu, chiar daca se presupune ca fiind ...veche in SCT, n-ar mai fi nevoie sa citesc cu atentie

Mai sunt cateva zile, pentru noi, cei cu 1 noapte de cazare in Alba Iulia, chiar mai putine decat pentru cei care vin din Bucuresti. Inca n-am mintea limpede, mai am doua zile fierbinti, la propriu si la figurat, la birou, dar simt ca ma ia freamatul pregatirilor. Ma rog, putin, si a ingrijorarii ca nu sunt in cea mai buna forma fizica
Ma uit ca sunt foarte multe persoane noi, cred ca majoritatea. Dar o sa ma bucur sa o vad si sa o imbratisez pe Tania, sa-i cunosc pe cei cu care m-am intersectat doar pe forum sau nici macar. Sper ca Nina a uitat ca ii sunt datoare un miel.

si sa pot pronunta corect "descebalui" cand o sa o cunosc pe BBS.
Abia astept sa vizitez Cetatea din Alba Iulia, pentru ca n-am mai fost din copilarie, si au trecut ceva anisori de atunci.

Evident anticipez bucuria de a fi in mijlocul peisajelor descrise de Gigi. O sa-mi i-au batul de trekking, plasturi pentru bocanci, crema de protectie solara, palariuta, aspirina pentru febra musculara, batoanele de ciocolata alea super concentrate si ceva nuci/seminte, cred ca niste palinca la cina avem deja pregatita asa ca ma simt

Nu garantez ca mai pot sa si dansez, dar abia astept momentele alea de veselie si cu ras cu lacrimi, de care am avut parte in orice actiune SCT am fost.

PS - :oops:Cred ca si textul meu e cam lung.

Am vrut doar sa va impartasesc ce fac eu in timp ce astept sa apara si informatiile legate de plecare. Voi, ce faceti, in timp ce aveti rabdare?