Salutare!
Hai sa incep cu chestii...tehnice:
Cristian, cred ca Ioana se referea la o adresa de email pe care sa ti le trimita.

Uite si link-ul promis catre informatiile care te interesau:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,51.675.htmlDupa ce primim pozele de la Lidia, vom avea si datele de contact. Promit sa selectez eu cateva poze din ce trimite si sa postez pe forum. Dar nu va bazati doar pe mine
Pentru whatsappisti in special - aduc aici un link cu un tutorial de postat pozele. Sa nu va plangeti ca e mai complicat.

Nici sa strabati Cheile Nerei n-a fost simplu, dar a meritat, nu?
Cam asa si cu forumul, o fi mai complicat decat facebook-ul sau whatsapp, dar daca am alege doar ce e facil, confortabil, instant, am mai avea experiente interesante, noi, originale, intense?
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,540.msg126382.html#newSi cu raspunsuri la ce s-a postat deja ca feedback:
Octy - ne-ai starnit interesul inca de la prima aparitie pe forum, interes datorat ofertei tale. Apoi de la prima aparitie...fizica printre noi, aparitie care nu poate trece neobservata.

Ne-ai alintat, ne-ai rasfatat, ne-ai facut daruri. Iar pentru grupul care a plecat la Iasi, felul cald si firesc in care ne-ai primit in gradina ta magica...a fost cireasa de pe tort. Ne-ai lasat muti de admiratie si drag de tine.
Ioanabil, multumesc pentru aprecieri. Si pentru mine a fost o placere sa calatoresc cu tine. Sa imi povestesti daca te duci la cules de nuci.
Crystina2000, te-ai mobilizat mai bine de cat oricine din grup. Si impresii, si sugestii, si poze...

Eu am febra musculara si pe creier. Si o talpa, stanga, jupuita. Si niste dureri cumplite la coborat treptele.
Chiar asa, e cineva care n-are nicio usturime, nici o crampa sau febra musculara?
Alta intrebare: E cineva care are toate astea, poate si mai mult, dar se simte atat de bucuros si multumit de experienta traita in aceste zile incat nu conteaza ca se da jos din pat cu greu, merge, urca sau coboara scarile dezarticulat sau simte ca ar dormi neintors vreo doua zile

Oricum cred ca toata lumea a ajuns cu bine acasa, unii mai tarziu,
Mihaela si mai tarziu, dar sper ca nu prea tarziu pentru ce avea azi de facut.
Hai ca incerc, pana una alta, sa selectez cateva poze din cele putine facute cu telefonul meu.