Autor Subiect: Incursiune pe Cheile Nerei 6 - 9 iulie 2017  (Citit de 55260 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Rami

• Full Member
  • Mesaje postate: 213
Re: Incursiune pe Cheile Nerei 6 - 9 iulie 2017
« Răspuns #165 : Joi, 06 Iulie 2017, 21:35 »
Buna seara, buna seara!
Am citit cu jind postarile voastre! ;)
Imi pare tare rau ca nu pot fi si eu cu voi :((, dar, sincer, ma bucur tare mult pentru voi, si va doresc sa aveti parte de zile minunate, de fapt zilele minunate deja au inceput! ;)
Sa inteleg ca palinca vine din Apuseni si Maramures in Cheile Nerei?!  :giggle:
Inseamna ca, din nou, va fi toata lumea imbujorata, dar, mai ales fetele, nu?! :blush:
Vali unde esti, sa vezi asta?
Glumeam si sper sa nu te superi!
Tania, Dalia, Nina, abia astept sa vad si eu ,macar o parte din minunile pe care le veti vedea si trai voi zilele astea!  :worship:
Stiti?! A trecut doar o luna de cand am fost alaturi de voi, si mi-e tare dor de voi, de veselia voastra, de atmosfera superrr :dance: *|* care se creeaza la fiecare iesire SC! Cel putin pentru mine asa a fost de fiecare data :thumbup:
Va doresc sa aveti parte de zile minunate, sa va bucurati de tot si de toate, si sa va incarcati bateriile cu energie si voie buna :yeah:
Si, cand reveniti acasa, sa nu-i uitati pe cei ramasi acasa, si poate le bucurati si lor putin sufletul si privirea cu cateva impresii si poze ;)
        Cu drag, Rami :smitten:

Offline Tania55

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 370
  • Tineretea = puterea de adaptabilitate
« Răspuns #166 : Joi, 06 Iulie 2017, 22:35 »
Sper ca n-ati terminat toata palinka in seara asta   ;) ... sper sa mai ramana si pentru maine seara  :)
Lidia, pe unde ati mers voi spre Sasca Romana, de la Oravita ? Pe la Racasdia sau Ciclova Romana ? Pe la Racasdia stiu ca e drumul foarte prost  :(

Offline ioanabil

• Full Member
  • Mesaje postate: 240
« Răspuns #167 : Duminică, 09 Iulie 2017, 23:18 »
Tania, am fost la Octavia acasa si  mai are palinca, te asteapta cu drag.

Offline Octy1958

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 16
« Răspuns #168 : Duminică, 09 Iulie 2017, 23:23 »
 :applause:Am petrecut clipe minunate alaturi de oameni minunati  :flori:
Cuvintele sunt prea sarace pentru a descrie frumusetile vazute, poate de aceea nu mi-am dat seama ca .....am facut si eu febra musculara (abia acum o simt  ;D ;D ;D ;D ;D)

Offline Octy1958

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 16
« Răspuns #169 : Duminică, 09 Iulie 2017, 23:24 »
Asa e, am destula va astept cu drag  :kissing:

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #170 : Luni, 10 Iulie 2017, 01:31 »
Salutari din Iasi. Revin cu impresii. Dup? voi..  :angel:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline ccristians

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 18
« Răspuns #171 : Luni, 10 Iulie 2017, 14:03 »
Salut!
Bine wonderland, incep eu. Pe scurt, a fost minunat - oamenii si locurile. Am intalnit oameni deosebiti, oameni care cresc tot mai tineri, oameni care te indeamna sa te schimbi in mai bine ("some grow young, some grow cold", vorba poetului de geniu). Am patit asta si in prima excursie in care am fost (in Bucegi), si am crezut ca a fost norocul incepatorului, dar se pare ca universul tot conspira in favoarea mea. Sper ca toti sa "pateasca" la fel, sper sa ne intalnim tot mai des, sa ne descoperim si redescoperim in multe alte actiuni singles camp (si nu numai). Ati fost minunati cu totii.
Despre Cheile Nerei, pozele spun tot, cuvintele sunt de prisos.

Offline ioanabil

• Full Member
« Răspuns #172 : Luni, 10 Iulie 2017, 14:35 »
Eu as incepe cu mai multe recomand?ri pentru cei ce vor veni la anul la Cheile Nerei
1 nu veniti cu masina personal? drumul e foarte prost
2 aduceti costumul de baie, pensiunea are piscina
3 cititi informatiile de pe forum si incercati sa luati cu voi ce scrie acolo.
4 luati in calcul ?i varianta B de transport, nu va bazati excusiv pe oferta de transport.

Alis sper ca ati ajuns cu bine, a fost o placere s? c?l?toresc cu tine la intoarcere, calma ?i pozitiva. :flori:

Offline crystyna2000

• Full Member
  • Mesaje postate: 103
« Răspuns #173 : Luni, 10 Iulie 2017, 14:48 »
Buna,

M-am mobilizat cu greu de dimineata, ceea ce era de asteptat ; mi-a placut mult, locurile sunt absolut minunate, Cheile Nerei sunt pe cat de solicitante fizic, pe atat de fermecatoare. Chiar si asa, oboseala nu a oprit petrecerile de seara, ceea ce a fost pe gustul meu; ca si oamenii cu care am impartit aceasta minivacanta.Ghidul nostru local, dl. Nicu, m-a surprins foarte placut prin cunostintele detaliate despre trasee , despre flora zonei( cu denumirile latinesti) si, mai ales, rabdare. Multumiri pentru palinca, visinata( o bunatate !), tuica, vin, covrigei si ce s-a mai regasit pe mese din initiativa drumetilor.
Gigi, ca propunere : o iesire in care sa avem si posibilitatea unei croaziere pe Dunare, in zona Cazanelor ar fi minunata si, cu siguranta,  in asentimentitul multora care am trecut rapid prin zona.
Atasez cateva poze deocamdata...
Va doresc o saptamana buna!

Offline ioanabil

• Full Member
« Răspuns #174 : Luni, 10 Iulie 2017, 20:35 »
cristi, pozele de la Alba Iulia au iesit faine........si cam atat pentru ca nu am unde sa le trimit :-\ :help:

Offline ccristians

• Newbie
  • *
« Răspuns #175 : Luni, 10 Iulie 2017, 21:02 »
Se pot atasa la postare: sub casuta de text apare un link "Atasamente si alte optiuni". Click pe el, apoi click pe "Choose File". Se pot atasa mai multe fisiere folosind link-ul "(mai multe atasamente)".

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #176 : Luni, 10 Iulie 2017, 21:49 »
Salutare!
Hai sa incep cu chestii...tehnice:
Cristian, cred  ca Ioana  se referea la o adresa de email pe care sa ti le trimita.  :)

Uite si link-ul promis catre informatiile care te interesau:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,51.675.html

Dupa ce primim pozele de la Lidia, vom avea si datele de contact. Promit sa selectez eu cateva poze din ce trimite si sa postez pe forum. Dar nu va bazati doar pe mine :)
Pentru whatsappisti in special - aduc aici un link cu un tutorial de postat pozele. Sa nu va plangeti ca e mai complicat.  ;D
Nici sa strabati Cheile Nerei n-a fost simplu, dar a meritat, nu? >:D
Cam asa si cu forumul, o fi mai complicat decat facebook-ul sau whatsapp, dar daca am alege doar ce e facil, confortabil, instant, am mai avea experiente interesante, noi, originale,  intense?
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,540.msg126382.html#new

Si cu raspunsuri la ce s-a postat deja ca feedback:
Octy - ne-ai starnit interesul inca de la prima aparitie pe forum, interes datorat ofertei tale. Apoi de la prima aparitie...fizica printre noi, aparitie care nu poate trece neobservata.  :) Ne-ai alintat, ne-ai rasfatat, ne-ai facut daruri. Iar pentru grupul care a plecat la Iasi, felul cald si firesc in care ne-ai primit in gradina ta magica...a fost cireasa de pe tort. Ne-ai lasat muti de admiratie si drag de tine.  :kissing:

Ioanabil, multumesc pentru aprecieri. Si pentru mine a fost o placere sa calatoresc cu tine. Sa imi povestesti daca te duci la cules de nuci.  ;)

Crystina2000, te-ai mobilizat mai bine de cat oricine din grup. Si impresii, si sugestii, si poze...  :bow:
Eu am febra musculara si pe creier. Si o talpa, stanga, jupuita. Si niste dureri cumplite la coborat treptele.

Chiar asa, e cineva care n-are nicio usturime, nici o crampa sau febra musculara?
Alta intrebare: E cineva care are toate astea, poate si mai mult, dar se simte atat de bucuros si multumit de experienta  traita in aceste zile incat nu conteaza ca se da jos din pat cu greu, merge, urca sau coboara scarile dezarticulat sau simte ca ar dormi neintors vreo doua zile ;)

Oricum cred ca toata lumea a ajuns cu bine acasa, unii mai tarziu, Mihaela si mai tarziu, dar sper ca nu prea tarziu pentru ce avea azi de facut.  :(
Hai ca incerc, pana una alta,  sa selectez cateva poze din cele putine facute cu telefonul meu.
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline ccristians

• Newbie
  • *
« Răspuns #177 : Luni, 10 Iulie 2017, 22:02 »
@ioanabil, scuze, am fost cam fazan la chestia asta. M-am prins, is pozele alea mai deocheate. Poti trimite la cristian.cioloca.savan@gmail.com, mersi.
@wonderland, mersi de link.

Offline Nina Petre

• Full Member
  • Mesaje postate: 177
« Răspuns #178 : Luni, 10 Iulie 2017, 22:24 »

Offline Nina Petre

• Full Member
  • Mesaje postate: 177
« Răspuns #179 : Luni, 10 Iulie 2017, 22:26 »
Yuppy, de data asta am nimerit dimensiunea :yeah:! De fapt n-am mai dat resize!!!