Ninuta, draga mea, nu faci decat sa-mi adancesti regretul ca n-am apucat sa interactionam mai mult.

Mi-a placut de la prima ta postare, felul in care observi esenta lucurilor, exprimarea sintetica si umorul zglobiu.
Acuma, ca sa raspund provocarii tale, chiar daca as sti unde e locul, tot n-as putea sa-l duc la locul lui. N-am...prerogative extinse. Adica n-am acces la alte functii ale forumului decat cele la care aveti si voi.
Acest proiect rezista si se dezvoltat pentru ca asa, cum spui tu, e construit pe baze sanatoase. Dar nucleul central, stabil, ca sa zic asa, e format din
Gigi, care mentine spiritul originar si tine fraiele, ducand lucrurile in directia dorita de el

. Evident de
Samiza, cu toata munca de organizare din agentie, fara de care nimic nu s-ar concretiza. Acum 1 an au aparut si colaboratorii, insotitorii de grup.
Suntem noi, membrii inscrisi, participanti. In tranzitie pe durate mai mari sau mai scurte, depinde de fiecare. ( ca sa-i raspund si lui
@ccristians care ne ura sa ne vedem cat mai des, in cat mai multe actiuni.

Gigi stie, deci n-am o problema sa o repet, urarea mea e sa ne vedem in cat mai putine.

Cel putin pentru cei care n-au ales constient si asumat sa-si permanentizeze statutul de singles. Se poate si asa. Nimic rau in asta. De aia suntem privilegiati cu liber arbitru).
Asa am gasit spiritul acestei comunitati - cei vechi devin, mai mult sau mai putin spontan, indrumatori pentru cei noi. Uneori suntem mai multi, alteori mai putini.
Pentru ca mi-a placut mult acest proiect, am devenit activa pe forum, in urma apelului lansat de
Gigi (uau, acum vad ca e din 2013

)
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1540.0.htmlUnde sunt rezultatele raspunsului la apel? Cei interesati le vor gasi, nu vreau sa para ca-mi fac reclama.

Am devenit mai mult indrumator intr-o perioada de...gol. Cand s-a marit numarul participantilor, inclusiv a celor n-au timp sau rabdare sa citeasca

, cand Gigi era mai tot timpul plecat si nu reusea sa mai raspunda.
Am auzit pe cineva spunand, in Cheile Nerei, ca era curioasa sa afle cine sunt, cine e persoana care are atata timp. Raspund si acum: nu e vorba de timp, ci de disponibilitate. Daca vrei si de un fel de...loialitate fata de un proiect care mi-a oferit prilejul de a ajunge in locuri in care n-as fi ajuns singura, de a descoperi oameni noi, de a ma redescoperi pe mine in relatie cu experientele noi traite.
In ultima vreme, cu valul intrat in ultimii doi ani, m-am bucurat sa constat ca se mareste numarul celor care ofera informatii, acorda atentie noilor intrati. ( o salut pe
krondia si pe ceilalti, pe care nu-i enumar, ca ma tem sa nu scap pe cineva). Esti si tu indrumator, ca fiecare dintre voi care are grija sa posteze impresii si imagini din actiunile la care participa.
Tot anul trecut, Gigi a lansat un soi de clasificare a membrilor SCT. De fapt era legata de o diferentiere a tarifelor, care inca n-a capatat forma finala ori generalizata, dar e utila pentru intelegerea a ceea ce se doreste/asteapta de la noi si a intentiei de viitor a lui Gigi.
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2342.msg120578.html#msg120578Sunt total

Tu m-ai provocat.

Dar ca sa inchei... L-am auzit pe Gigi de multe ori, am auzit-o si pe Lidia, am gandit-o si eu, oricat de puse la punct ar fi toate piesele din acest proiect numit Singles Camp &Travel, reusita finala e data de participanti. Sau, mai precis, de cei care formeaza majoritatea grupului, cei care dau directia.
Iar, ca sa devin
on topic, in Cheile Nerei acest ingredient a fost asigurat din plin. Si cand te gandesti cat de multi am fost... Cati oameni speciali, de calitate, cu umor, cu povesti speciale, cu calitati umane deosebite. Cati oameni dornici sa se distreze si sa traiasca din plin experienta oferita.
Experienta care, in actiunile montane (iar asta n-a fost una cu adevarat montana, nu-i asa,
Lidia? 
) nu e doar despre a cunoaste alte persoane, a vedea alte locuri, a te distra, a mai bifa o vacanta. Ci, si despre a afla despre cum reactionezi in situatii noi, cum faci fata la efort, cum te adaptezi la eventuale frustrari sau frici neconstientizate, despre cum reusesti sa-ti ajustezi asteptarile pe viitor, in cazul in care acum n-ai facut-o, despre cum reusesti sa contribui sau nu la armonia si la starea de bine a grupului, avand evident grija si la propria ta stare de bine.
Da, e in esenta, cum ai spus tu, o lectie despre intelegere si toleranta si despre cum reusim sa depasim egocentrismul pentru a ne integra in grup, ori pentru a nu lasa pe nimeni pe dinafara.
Din punctul asta am admirat intotdeauna pe insotitorii de grup (fie ca e
Gigi, fie ca e
Lidia sau altcineva, dar eu vorbesc doar despre cei pe care ii cunosc

) pentru felul calm si discret in care reusesc sa sa se fiecare reuseste sa aiba partea lui de bucurie, pentru felul in care fac fata comentariilor sau atitudinilor care pot afecta atmosfera de grup. E o munca, un efort si un consum de energie care poate nu se vad, care poate nu sunt intelese, dar cu putina empatie....
In cele din urma depinde de noi daca suntem doar cumparatori si beneficiari ai unui pachet turistic de vacanta, fie si singles sau ne oferim ocazia de a profita din plin de ocazia de a ne imbogati portofoliul de calaltorii, dar si de a ne dezvolta in noi directii.
Clar, ceea ce ofera SCT-ul e mai mult decat un pachet turistic. Nu-i asa?
Posibil sa mai revin

, dar acum chiar ma opresc.
Intre timp am vazut ca a intrat si
octy. Cu drag! Gigi, e clar, nu? Cand treci prin zona, musai trebuie sa vezi locatia si sa explorezi imprejurimile. De palinca nu mai zic nimic, n-am gustat-o, doar visinata. Dar palinca arata ca o miere lichida, galbuie-aurie
PS - Salut whatsappistii!