Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Carnaval la Sibiel 10 - 12 februarie 2017. Seria 2, sezonul VII
wonderland:
--- Citat din: Betty Bloop din Vineri, 20 Ianuarie 2017, 08:06 ---Pentru transport Sibiel, seria 2, din Bucuresti, se ofera cineva?
--- Terminare citat ---
Sa mearga cu tine sau sa te ia cu el/ea?! :angel:
Betty, pe lista de transport cu microbuzul inchiriat, ne-inclus in pretul excursiei, te treci cu prenume, initiala numelui si locul de imbarcare, daca urci din alta parta decat din Bucuresti.
Numerele de telefon se lasa doar in situatii exceptionale si cu motive bine precizate:)
Succes!
Lista transport microbuz Bucuresti - Pitesti - Rm Valcea - Sibiu - Sibiel
1.Florin N.
2. Beatrice P
3.
Nora:
--- Citat din: cristinatabarca din Marți, 10 Ianuarie 2017, 15:06 ---Salutare tuturor.
Pentru carnavalul de la Sibiel 10-12.02 sunt persoane inscrise care trec cu masina prin Brasov? Sunt din Brasov si ma intereseaza sa ajung si eu la Carnaval. Poate ma leg si eu de cineva! :)
Multumesc.
--- Terminare citat ---
Buna, sunt Nora, plec din Brasov la Sibiel 10-12.02 cu masina personala
mai am locuri disponibile daca doriti sunteti invitata mea 0731980307.
ANAANA:
Buna . Sunt Ana din Arad si m-am inscris la Carnaval la Sibiel 10 - 12 februarie 2017. Seria 2, sezonul VII . mai merge cineva din Arad sau din apropiere ?
Daca nu atunci poate are cineva un loc liber din Sibiu la ora 12.30
Multumesc
Elisabeta:
--- Citat din: Aurora din Joi, 19 Ianuarie 2017, 06:59 ---Aurora - Medias
Elisabeta ,
Scrie-mi te rog ,pe adresa de mail =auralt@yahoo.com .Ca sa putem povesti despre plecarea la Carnaval.
--- Terminare citat ---
Buna Aurora, ti-am trimis e-mail.
noiembrie:
Buna dimineata,
Bag de seama ca nu avem un feed-back prea bun la a ne aduna pentru transport. Gigi va fi plecat in Serbia cu grupul de schiori,
zilele astea face pasi in zapada si danseaza cu lolele...Il rugam sa ne spuna daca suntem putini bucuresteni,sau poate multi s-au grupat deja pe masini.
Oricum ar fi, trebuie sa stim ca sa ne facem rezervari sau sa mai rugam in dreapta, in stanga, in timp util.
Zi cu soare !
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă