Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Carnaval la Sibiel 10 - 12 februarie 2017. Seria 2, sezonul VII
martie:
Buna ziua, Noiembrie (ne-am cunoscut anul trecut la Sinca Veche) si ceilalti bucuresteni care incearca sa ajunga la Sibiel si care stau in asteptare!
Seria cealalta are deja 6 inscrisi ptr.transport, in seria noastra pana acum ne-am inscris 2 si a 3-a persoana a dat semnalul de alarma, pe care vroiam sa-l dau si eu zilele astea.
Am studiat azi ofertele alternative ptr.cazul foarte probabil in care nu ne strangem 16 ptr.microbuz si am gasit o singura oferta cu ore convenabile si care sa nu implice riscuri. Plecarea cu autocarul firmei Dacos la 9.30 (costa 52 lei pe sens, sau 42 cu anticipatie de 7 zile) de la autogara Militari (langa statia de metrou Pacii), ajunge la Autogara Sibiu in jur de 14.30, iar la 15.35 este tren spre Sibiel si ajunge la 16.07 (costa 4 lei pe sens). Eu stiu pe cineva in Sibiu, ptr.care am lucrat pana acum 2 ani, o sa-l caut luni sa vad daca e in oras pe 10.2, eventual pe 12.2, ca de regula umbla mult prin tara cu masina si daca e disponibil o sa-l rog sa ne duca (gratis) la Sibiel pe noi 3, cred ca o stiu de la revelion si pe cealalta fata inscrisa.
Ptr.intoarcere, ptr.ca e duminica, e un singur tren din Sibiel, cam devreme, la 9, ajunge in Sibiu la 9.33, e tren direct din Sibiu spre Bucuresti la 10.32, ajunge la 16, iar daca vrem sa ne mai oprim prin Sibiu, sa revedem centrul si sa mancam ceva, autocarul firmei Dacos pleaca la 13.45 si ajunge la 19.
Un weekend placut pentru toti participantii la carnaval!
Florin
Aurora:
--- Citat din: Elisabeta din Marți, 24 Ianuarie 2017, 21:40 ---Buna Aurora, ti-am trimis e-mail.
--- Terminare citat ---
Servus Elisabeta !
Nu am primit e-mailul tau .
Am inteles ca nu este cea mai buna varianta , sa postezi nr de telefon.
Tinand cont ca nu am reusit prin mail , il voi posta = 0743142844 .
Pe curand !
Petrascu Mihaela:
Buna tuturor,
si eu sunt codasa, m-am inscris pentru 10 dar as vrea sa particip la evenimentul din 17 feb, cu grupul "Govora" ;
daca se poate ar fi minunat si pentru a-i revedea pe cei cu care m-am imprietenit dar si pentru ca mai am un eveniment in acel week-end
de care chiar am uitat ... m-a luat valul inscrierii :angel:
Daca exista vreo posibilitate va rog ma gasiti la : preda_miki@yahoo.com
Multumesc.
wonderland:
Mihaela, daca intentia ta este sa incerci sa faci schimb cu cineva din seria de pe 17 feb, mai logic ar fi sa postezi anuntul/intrebarea ta pe celalalt topic. Asta dca gasesti pe cineva acolo care si-ar dori sa vina pe 10 feb. Succes!
martie:
Buna ziua tuturor,
Acum am aflat din mesajul Mihaelei ca grupul de la Govora participa in cealalta serie. In 4 ianuarie, cand m-am inscris, era postat un anunt destul de clar prin care se promitea ca se vor face schimburi intre serii, in asa fel incat cei care am fost impreuna la revelion la Govora sa fim impreuna si la carnaval, pe asta m-am si bazat cand am platit avansul si am mentionat acest lucru si la inscriere si la plata avansului. Se pare ca nu mai e valabil si din lipsa comentariilor inteleg ca a picat si microbuzul pentru aceasta serie, in cealalta serie sunt deja 8 inscrisi, dar inteleg ca trebuie sa fie minim 18 pana vinerea viitoare, se pare ca a picat si varianta cu minim 16.
Sa speram ca vor urma si surprize placute si sa vedem partea plina a paharului, este o noua ocazie pentru a cunoaste si alte persoane, desi ar fi fost interesant sa ne revedem dupa un timp asa de scurt o parte din cei care am fost la revelion si la a 2-a iesire impreuna distractia ar fi fost garantata.
O zi buna in continuare si o saptamana usoara!
Florin
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă